• 3% sleva u platby převodem
  • Doprava zdarma
Sedlo REPENTE Latus M / 142 mm / 140 g
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sedlo REPENTE Latus M / 142 mm / 140 g

Celokarbonové sedlo s precizním zpracováním / základna UD Carbon Fiber T700 / ližiny UD Carbon Fiber T700 / hmotnost 140 g / rozměr 240×142 mm
5 435 Kč (s DPH) 4 492 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů
Sedlo REPENTE Latus M je špičkové kompaktní sedlo pro silniční i horskou cyklistiku, pohodlné a lehké, určené pro muže i ženy. Latus M je sedlo pro cyklisty preferující šířku sedla 142 mm.Široké, ale ne příliš široké. Lehké a úžasně pohodlné! Latus M je celokarbonové sedlo pro cyklisty, kteří preferují o něco širší střih než mají tradiční sedla, avšak šířka sedla zůstává v nejběžnějším rozměru 142 mm. Použité materiály a konstrukční koncepce vycházejí z modelu Latus CL. Zůstává zde autoklávové zpracování jednosměrných uhlíkových vláken, široký podélný anatomický kanálek s výstelkou EVA, která je tvarovaná tak, aby zajistila dostatečnou oporu a pohodlí.Je to sedlo vhodné jak pro silniční jezdce, tak pro offroadové nadšence. Jeho kompaktní velikost a tvar přední části zvyšují svobodu pohybu při šlapání.Kompaktní a široké sedlo zajišťuje maximální pohodlí.• Ultra lehká a pevná konstrukce• 100% UD Carbon Fiber• Extra polstrování pěnou EVA• Ližiny umožňují nadstandartní předo zadní nastavení• Tvar sedla: Flat• Potah: Mikrovlákno na vodní bázi• Polstrování: Super lehká pěna EVA• Nosná deska pro polstrování: UD Carbon T700 - 1K• Ližiny: UD Carbon T700 O 7x9 mm• Rozměry: 240×142 mm• Hmotnost: (± 5 %) 140 g Technologie & PatentyARE (Autoclave Resistance Enhancement) - pokročilé zpracování karbonových vláken „autoklávování“ Základny celokarbonových sedel REPENTE vyrobených z uhlíkových vláken T700, využívají moderní metodu autoklávování, namísto klasického lisování. Tento moderní výrobní proces využívá vysokého tepla a tlaku pro výrazné zvýšení tuhosti a stálosti výsledného karbonového skeletu. Zpracování v autoklávu navíc odstraňuje problém s mikro-mezerami ve vláknech, díky čemuž lze dosáhnout vysoce kvalitního, lehkého a pevného produktu. Technologie ARE nám tak umožňuje zajistit našim sedlům nejvyšší stupeň pevnosti a stálosti.MSR (Multi-Section Carbon Rail) - kombinovaná struktura karbonových ližinLižiny nemají v sedlech REPENTE pouze podpůrnou funkci. Díky dosažení správné kombinace tuhosti a flexibility karbonu v celé délce ližin, lze tuto část sedla využít jako tlumící prvek. Zadní zploštělé konce poskytují tuhost v nejvíce namáhané části sedadla, zatímco přední konce splývající v jednotný konstrukční prvek působí pozitivně na pružnost celku. Tlak vyvíjený na sedlo v různých fázích jízdy, tak přináší vždy optimální reakci.
846462
1 ks
8053830420915
Barva
černá

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product

Sedlo REPENTE Latus M / 142 mm / 140 g s příslušenstvím, které si můžete dokoupit