• 3% sleva u platby převodem
  • 5% sleva v košíku
  • Doprava zdarma
Husky Přístřešek Broof L zelená
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sleva 5% na všechny produkty HUSKY s kódem: HUSKY5

Husky sleva 5% na vše

Husky Shelter Broof L zelený

5 192 Kč (s DPH) 4 291 Kč (bez DPH)
block dočasně vyprodáno
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

POPIS

Přístřešek Broof je ideální pro jakoukoli outdoorovou akci nebo zábavu. Chrání před sluncem, ale také před deštěm. Díky stabilní konstrukci a kotevnímu systému vydrží větrné počasí. Broof vám umožní trávit společně více času na čerstvém vzduchu.

Přístřešek je dodávám bez zástěn, které je možné zakoupit samostatně ZDE

VYUŽITÍ

Materiál přístřešku je z námi osvědčeného a mnohokráte testovaného 185T Polyesteru s polyuretanovým zátěrem. Tento materiál je velmi kvalitní, pevný a odolný v různých podnebných podmínkách. Polyuretanový zátěr zajistí potřebnou nepromokavost.

SPECIFIKACE

Rozměry (Š × D × V ) 365 x 365 x 220 cm Rozměry (sbalený stan) 95 x 30 cm Hmotnost:  celková 16,5 kg Konstrukce: jednoplášťový přístřešek s vnitřní konstrukcí Vnější stan 185T polyester, PU zátěr 3000 mm/cm², podlepené švyNosné pruty ocelová konstrukce Příslušenství set ocelových kolíků, kladivo, sada plastových čepů, opravárenský set, kompresní kryt

HLAVNÍ PŘEDNOSTI

Podlepené švy Podlepené švy
UV ochrana UV ochrana
Velký vnitřní prostor Velký vnitřní prostor

ocelová konstrukce

MATERIÁLY

NOSNÉ PRUTY: Ocelová konstrukce

VNĚJŠÍ MATERIÁL: 185T Polyester

185T Polyester

Jedná se o velmi lehký materiál, který je odolný proti roztržení. Syntetická polyesterová vlákna zvyšují ochranu produktu proti náročným povětrnostním podmínkám, vyblednutí a rozsáhlému navlhnutí, neboť usychají skutečně rychle.


OneSize
8592287143973
Barva
zelená
Barva HEX
green

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product