• 3% sleva u platby převodem
Lampa Baseus i-Wok 2 na monitor z panelem dotykowym (czarna)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Monitor Baseus i-Wok 2 s dotykovým panelem (černý)

919 Kč (s DPH) 760 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Kontrolka monitoru Baseus i-Wok 2

Získejte optimální osvětlení pro práci, studium, surfování na webu nebo hraní her. Lampa monitoru Baseus i-Wok 2 generuje světlo bezpečné pro oči, které neoslňuje, nezáří ani nebliká. Můžete také nastavit jas a teplotu barev v rozmezí 2700-6500K. Vyznačuje se také vysokým indexem podání barev Ra>95. Svítidlo je navíc vybaveno přídavným podsvícením a praktickým dotykovým panelem.

Optimální osvětlení

Asymetrická konstrukce lampy zajišťuje, že světlo dopadá na pracovní stanici, nikoli na monitor, takže neunavuje oči, neoslňuje a nezpůsobuje oslnění. Navíc CRI Ra>95 znamená, že takto osvětlené objekty budou mít krásné a přirozené barvy. A nemusíte se obávat škodlivého modrého světla. Až 80 vysoce kvalitních LED kuliček zaručuje optimální osvětlení téměř v každé situaci.

Přizpůsobení světla vašim potřebám

Ujistěte se, že máte správné osvětlení pro každou příležitost. Lampa monitoru Baseus umožňuje nastavit jas světla a jeho barevnou teplotu v rozmezí 2700 až 6500 K. Díky inteligentnímu čipu navíc ukládá poslední použitá nastavení, takže je nemusíte pokaždé upravovat! Chladné a jasné osvětlení podporuje soustředění - ideální pro práci nebo studium. Teplé, měkké světlo vám pomůže relaxovat - zapněte ho při sledování filmu nebo seriálu.

Dotykové ovládání

Už žádná těžko dostupná tlačítka! Varná deska Baseus i-Wok 2 má praktický dotykový panel, který usnadňuje její používání. Světlo můžete nejen zapnout nebo vypnout, ale také nastavit jas nebo teplotu barev. Nyní máte vše, co potřebujete, na dosah ruky! Pohodlně zapněte lampu a ztlumte světla - nemusíte odcházet z práce.

Vysoká kvalita zpracování

Monitor Baseus zaujme nejen svou funkčností, ale také stylovým, moderním designem. Je vyroben z vysoce kvalitní hliníkové slitiny pro mimořádnou odolnost a účinný odvod tepla. Díky tomu se přístroj nepřehřívá ani při delším používání! Lampa má také dodatečné podsvícení, které jí dodává ještě zajímavější charakter. Nyní si můžete snadno vytvořit jedinečnou atmosféru ve svém pokoji!

Snadná instalace

S instalací lampy nebudete mít žádné problémy. K monitoru jej snadno připevníte pomocí speciálně navrženého držáku s hřídelí a knoflíkem. Pečlivě promyšlená konstrukce zajišťuje potřebnou stabilitu - nemusíte se bát, že by vám vyklouzla nebo se otřásla. Svítidlo lze také otáčet v rozsahu 0-35°. Díky tomu můžete výšku lampy a úhel světla ještě lépe přizpůsobit svým potřebám a typu monitoru.

Zahrnuto

  • Kontrolka monitoru
  • Napájecí kabel

Specifikace

Výrobce Baseus
Název i-wok2 Series USB Asymmetrical Light Source Závěsné světlo (mládež)
Model DGIW000101
Barva Černá
Zdroj světla LED
Počet světelných korálků 80
CRI RA>95
Teplota barev 2700-6500K
Jas 160 lm
Jmenovitý vstupní proud 5 V 1 A (max.)
Jmenovitý výkon 5 W (max.)
Provozní teplota -10 °C - 40 °C
Materiál Hliníková slitina + ABS + PC
Rozměry 442 x 45 mm
Hmotnost Přibližně 280 g

035204
407 ks
6932172609719

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product