• 3% sleva u platby převodem
Lampa Baseus I-Wok na monitor z panelem dotykowym (czarna)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Monitor Baseus I-Wok s dotykovým panelem (černý)

747 Kč (s DPH) 617 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů
Stolní lampa Baseus


Nejlepší světlo pro práci u stolu je denní světlo. Bohužel není vždy možné mít k němu přístup po celý den. Ergonomická lampa od společnosti Baseus je skvělým řešením, které nám pomůže zajistit zdroj umělého světla. V dnešní době jsou počítače nezbytné pro práci, studium i zábavu. Špatně nastavené světlo může bohužel způsobit velké škody a zatížit zrakový orgán. Lampa i-wok je skvělým pomocníkem. Nezabere mnoho místa, ale účinně osvětlí váš stůl a klávesnici počítače.

B0_4.jpg




Bezpečné a funkční

Světlo, které lampa vrhá, nesměřuje přímo na obrazovku, ale odráží se od monitoru a nevytváří odrazy. Osvětlení je bez nebezpečí modrého světla, vizuálního stroboskopického efektu a poskytuje lepší ochranu očí. Lampa prošla mnoha certifikacemi včetně IEEE, IEC, FCC, RoHS a EU Blue Light RGO testem. Filtr modrého světla poskytuje úlevu pro oči i při dlouhé práci v noci. K tomu přispívá i zabudovaných 80 bodových světel.

0_13a.jpg


Pohodlné ovládání
Součástí balení je kabel USB typu C pro připojení lampy. Snadno ji tak připojíte k portu počítače, nabíječce nebo powerbance a zajistíte si stálý zdroj světla. Montáž hardwaru na horní okraj obrazovky počítače je rychlá a snadná, není třeba žádné další nářadí. Díky možnosti nastavení můžete snadno přizpůsobit šířku svorky velikosti součásti. Povrchová úprava lampy je jednoduchá a hladká, vyrobená z lehké a luxusní hliníkové slitiny. Nezabírá místo na stole.


B0_6.jpg

Stabilní konstrukce
Optimální osvětlení pracoviště by mělo být samozřejmostí. Samotná lampa musí být přizpůsobena nejen z hlediska jasu světla, ale také z hlediska barvy světla. Jedinečný design rukojeti a otočného tvaru byl přijat na základě požadavků na osvětlení pracoviště. To umožňuje dosáhnout dostatečného a rovnoměrného osvětlení stolu a monitoru. Lampa má 3 jedinečné režimy, které vám umožní najít dokonalé světlo v každé situaci. Zároveň minimalizuje riziko rušení osob, které budou v místnosti také přítomny.
0_07a.jpgB0_15.jpg


Působivé detaily

Zařízení je vybaveno nejmodernějšími LED diodami pro dlouhou životnost a nízkou spotřebu energie. Instalace je velmi snadná a rychlá díky gravitačnímu upevnění. Nastavení jasu je plynulé. Měkké silikonové prvky zabraňují poškrábání notebooku nebo monitoru. Ovládací tlačítka jsou umístěna na krytu - tlačítko plynulého stmívání, nastavení světelného zdroje, vypínač.

B0_13.jpgB0_7.jpg
Specifikace

Výrobce Baseus
Model i-wok USB série s plynulým stmíváním SZsuspension light creen (pro mladé)
Kód produktu DGIWK-B01
Počet světelných zdrojů v balení 1 kus
Materiál Hliník + PC
Barva Černá
Velikost lampy 12"
Napájení 5 W (max.)
Vstupní proud 5V/2A
Hmotnost 500g
Teplota barev 2900-5000 K
Rozměry 464 × 100 × 38 mm
Způsob montáže Montáž monitoru
Ovládání jasu Přes dotykový panel (3 režimy)

023740
284 ks
6953156225701

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product