• 3% sleva u platby převodem
Inteligentna żarówka LED Laxihub LAGU10S Wifi Bluetooth TUYA (2 szt.)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Chytrá LED žárovka Laxihub LAGU10S Wifi Bluetooth TUYA (2 ks)

334 Kč (s DPH) 276 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Chytrá LED žárovka Laxihub LAGU10S Wifi Bluetooth TUYA (2 ks)

Chcete si doma vytvořit jedinečnou atmosféru? Chytrá LED žárovka Laxihub LAGU10S vám s tím pomůže. Nabízí až 16 milionů barev a 8 barevných scén, takže můžete světelné efekty přizpůsobit různým situacím. Můžete také nastavit úroveň jasu od 5 do 100 %, používat funkci časovače a vytvářet časové plány. Produkt má také speciální aplikaci pro snadné ovládání a kompatibilitu s hlasovými asistenty Amazon Alexa a Google Home.

Pomáhá vytvářet krásné vzpomínky

Chytrá LED žárovka Laxihub LAGU10S nabízí až 16 milionů barev a navíc si můžete vybrat z 8 předpřipravených barevných scén a nastavit úroveň jasu. Díky tomu můžete snadno zvolit správné osvětlení pro danou příležitost. Ať už se jedná o romantickou večeři, večírek s přáteli nebo filmový večer, LAGU10S je ideální pro každou situaci.

Pohodlné ovládání

Jediným způsobem ovládání žárovky je speciální aplikace TUYA (kompatibilní se systémy Android a iOS), takže se můžete připojit k 2,4GHz Wi-Fi a ovládat osvětlení z pohodlí svého gauče. To ale není všechno - žárovka LAGU10S spolupracuje se službami Amazon Alexa a Google Assistant, takže můžete měnit parametry osvětlení pomocí jednoduchých hlasových příkazů. Žárovka také spolupracuje s aplikacemi Arenti a Smart Life.

Začněte jakoukoli párty

Rádi tancujete a často zvete přátele? Vybavte se chytrou LED žárovkou a vytvořte si doma klubovou atmosféru. Laxihub LAGU10S nabízí funkci synchronizace hudby, která poskytuje zajímavé světelné efekty odpovídající vašim oblíbeným skladbám. Je to skvělé řešení, jak zajistit úspěšnou oslavu a překvapit své blízké.

Naplánujte si to

Už jste někdy usnuli při rozsvícených světlech? Se zařízením Laxihub LAGU10S se tomu můžete vyhnout. Žárovka nabízí funkci plánování, takže můžete nastavit hodiny, kdy se má zapnout a vypnout. Žárovku můžete naprogramovat tak, aby se večer vypnula a ráno po probuzení rozsvítila.

Specifikace:

039850
41 ks
6972055683641

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product

Aktuality
24. 04. 2024

Trekingové hole Spokey FREESPACE II za skvělou cenu do vyprodání zásob!


22. 04. 2024

Luxusní koloběžka Meteor MEX nyní za skvělou cenu


16. 04. 2024

Poslední 2 kusy značkových koloběžek Street Surfing TORPEDO Poison Fish za výprodejovou cenu


Více aktualit
Výrobce Laxihub
Model LAGU10S
Počet kusů v balení 2
Aplikace Tuya, Arenti, Smart Life
Bezdrátová technologie Wi-Fi
Frekvence 2,4 GHz
Vstupní napětí 220-240 V AC 50 Hz
Vlákno GU10
Napájení 4,5 W
Jas 350 lm
Jasná barva RGB + teplá/studená bílá
Teplota barev 2700 - 6500 K
Životnost žárovky 15 000 hodin
Provozní teplota -10 až 40 °C
Energetická třída A+
Rozměry Ø 50 mm x 56 mm