• 3% sleva u platby převodem
Lampa na monitor Baseus I-Wok Pro, z klipsem i ściemniaczem (czarna)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Monitor Baseus I-Wok Pro, s klipem a stmívačem (černý)

919 Kč (s DPH) 760 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Kontrolka monitoru Baseus I-Wok Pro

Lampa monitoru Baseus I-Wok svítí pod úhlem 45°, takže osvětluje váš pracovní prostor, nikoli používanou obrazovku. Světlo nesvítí na displej, čímž chrání váš zrak a umožňuje vám soustředit se na práci. Úhel světla můžete snadno nastavit podle svých potřeb.

0_16.jpg


Přirozené osvětlení

Plnospektrální světlo LED simuluje přirozené sluneční světlo, takže je pro vaše oči zcela bezpečné a příjemné. Poměr podání barev Ra97 znamená, že dokonale reprodukuje barvy, takže všechny jím osvětlené objekty budou vždy vypadat téměř jako na slunci.

0_08.jpg


Přizpůsobení osvětlení vašim potřebám

I-Wok nabízí také možnost nastavitelného osvětlení. Můžete snadno nastavit jas i teplotu barev od 3000K do 6500K. Máte možnost nastavit jasné bílé světlo nebo naopak tmavší a teplejší světlo. Tyto parametry můžete libovolně upravovat podle svých potřeb a preferencí. Zvolené nastavení jasu lze uložit, i když je zařízení odpojeno od napájení. Nemusíte je tedy pokaždé znovu nastavovat.

0_10.jpg


Snadná a rychlá instalace

Velkou výhodou svítidla je jeho montážní poloha. Lze jej velmi snadno připevnit přímo na monitor. Po montáži jej lze vždy umístit na správné místo. To vše znamená, že zařízení nezabere příliš mnoho místa na vašem stole. Lampu lze namontovat na monitory o tloušťce 5-40 mm.

0_12.jpg


Robustní a elegantní zpracování

Zařízení má vstup USB-C, takže jej lze použít jako zdroj napájení K napájení můžete použít také počítač nebo powerbanku. V sadě najdete také vhodný kabel. Materiál použitý k výrobě lampy je vysoce kvalitní hliník, který zaručuje mimořádnou odolnost a stylový, elegantní vzhled.

0_19.jpg

Specifikace




Výrobce Baseus
Název USB asymetrické závěsné světlo (bojové) řady I-Wok Pro
Model DGIWK-P01
Materiál Hliníková slitina + ABS + PC
Barva Černá
Jmenovité napětí 5V
Jmenovitý výkon 5 W (max.)
Zdroj světla LED
Počet LED diod 80
CRI >97
Teplota barev 3000K-6500K
Jas až 160 lm
Provozní teplota -10 °C - 40 °C
Čistá hmotnost 480 g
Tloušťka monitoru 5-40 mm
Rozměry Svítidlo: 464x100 mm;
Rukojeť: 38 mm;
Obsah sady Svítidlo, kabel

025078
431 ks
6953156201927

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product