• 3% sleva u platby převodem
Oprawa oświetleniowa Yeelight Mesh Downlight M2
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Yeelight Mesh Downlight M2

312 Kč (s DPH) 258 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Yeelight Mesh Downlight M2 - nová definice inteligentního osvětlení

Yeelight Mesh Downlight M2 posouvá inteligentní osvětlení na zcela novou úroveň. Vyzařuje světlo bezpečné pro oči, jehož jas a teplotu si můžete libovolně nastavit. Díky úhlu svícení 75° je ideálním světlem pro oblast, kterou chcete osvětlit. Díky bráně Yeelight Gateway (prodává se samostatně) lze výrobek ovládat i na dálku - hlasem nebo chytrým telefonem. A pokud chcete ještě větší pohodlí, propojte několik zařízení dohromady a ovládejte je všechna najednou!

7.jpg

Bezpečné pro vaše oči

Díky inovativnímu, ergonomickému designu svítidla Yeelight Mesh Downlight M2 si můžete užívat optimální, pro oči bezpečné osvětlení, které neškrábe, neoslňuje a neunavuje oči ani po dlouhé době používání. Díky pozinkovaným reflexním prvkům je výrobek pohodlný bez ohledu na situaci.

2.jpg

Poskytuje vám potřebné osvětlení

Výrobek vám dává možnost nastavit jas a teplotu barvy světla tak, aby vyhovoval vaší situaci. Potřebujete se při práci na chvíli soustředit? Zapněte jasné, chladné světlo. Chcete si odpočinout po náročném dni? Teplé, měkké osvětlení je ideální. Chcete vystavit svou sbírku obrazů, soch nebo jiných jedinečných předmětů? Nastavte světlo tak, aby vypadaly co nejlépe.

3.jpg

Užijte si dálkové ovládání, ať jste kdekoli

Yeelight Mesh Downlight M2 můžete dálkově ovládat odkudkoli - i mimo domov. Spárujte svá zařízení s aplikací Yeelight a nastavte podrobné plány, pohodlně zapněte nebo vypněte světlo a upravte jeho jas nebo teplotu barev. Výrobek je také kompatibilní se službami Google Assistant, Apple HomeKit, Amazon Alexa a Samsung SmartThings. Připojte jej k vybranému systému a ovládejte osvětlení hlasem nebo chytrým telefonem!

5.jpg

Ovládejte více zařízení současně

Díky pokročilé technologii Bluetooth Mesh můžete připojit více zařízení a ovládat je všechna současně. Už nemusíte zapínat každou žárovku zvlášť. Stačí zapnout jednu a nastavit její parametry - ostatní se jí okamžitě přizpůsobí. Je to skvělá úspora času!

1.jpg

Dokonalý doplněk designu vaší domácnosti

Přístroj se vyznačuje mimořádně praktickým, univerzálním designem - když jej nainstalujete na požadované místo, zůstane téměř neviditelný. Díky tomu je ideální do každé místnosti - nejenže nenaruší design interiéru, ale navíc zvýrazní jeho krásu správným osvětlením.

6.jpg

Srovnání svítidel Yeelight

Svítidla Yeelight Mesh Spotlight M2, Downlight M2 a Downlight M2 Pro jsou si konstrukčně i provozně velmi podobná, ale je zde několik detailů, které stojí za to znát. Patří mezi ně úhel rozložení světla, rozměry, jas a jmenovitý výkon. Podívejte se na jednotlivé parametry v tabulce níže:

Úhel rozložení světla Jas Jmenovitý výkon Rozměry Rozměry otvoru
Reflektor M2
30° 350 lm 5W 93x73,5 mm 70-80 mm
Stropní svítidlo M2 75° 350 lm 5W 93x73,5mm 70-80 mm
Downlight M2 Pro 65° 600 lm 8W 113x81,5mm 90-100 mm

Včetně

  • Uživatelská příručka
Název Yeelight Mesh Downlight M2
Model YLTS02YL
Úhel svícení 75º
Jmenovitý příkon 5 W (12 x 1 W/LED modul)
Světelný tok 350 lm
Rozměry ⌀93x73,5 mm
Rozměry otvorů 70-80 mm
Vstup 220-240 V ~50/60 Hz 0,045 A
Barevná teplota 2700K-6500K
Bezdrátové připojení Bluetooth 4.2
Účiník 0,5
024908
40 ks
608887786880

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product