• 3% sleva u platby převodem
Bramka Yeelight Gateway (BLE Mesh)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Brána Yeelight (BLE Mesh)

598 Kč (s DPH) 494 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Yeelight Mesh Gateway - získejte ještě větší kontrolu nad osvětlením

Moderní brána Yeelight Mesh Gateway umožňuje pohodlné ovládání zařízení BLE Mesh, jako je například svítidlo Yeelight M2 Downlight nebo reflektor Yeelight M2 Spotlight. Můžete k ní snadno připojit až 50 produktů a využívat spolehlivé připojení díky podpoře Wi-Fi a LAN. Díky snadnému nastavení a kompatibilitě s Apple HomeKit je její používání ještě pohodlnější.

7.jpg

2 možnosti připojení - vyberte si tu, která vám vyhovuje

S touto jedinečnou bránou získáte jednoduché a zábavné ovládání svého chytrého osvětlení Yeelight. Zařízení podporuje 2 režimy přístupu - LAN a Wi-Fi. Vaše možnosti jsou tedy mimořádně široké. Používejte bránu tak, jak chcete, a užívejte si spolehlivé připojení!

6.jpg

Zapomeňte na problémy se signálem

Zařízení je vybaveno pokročilým čipem Wi-Fi, který potěší svým vysokým výkonem. Zajišťuje stabilní a spolehlivé připojení. Díky bezdrátové technologii 2x2 MIMO navíc brána Mesh Gateway poskytuje mimořádně silný signál, který má velký dosah a bez problémů prochází i zdmi. Rozlučte se s problémy s přenosem - s Yeelight posunete dálkové ovládání osvětlení na novou úroveň.

4.jpg

Rychlé a snadné nastavení

Obáváte se složitého nastavení brány? Není třeba! Její použití je báječně snadné. Jednoduše ji zapněte a pak ji přidejte do aplikace Yeelight. Pak už stačí jen najít zařízení BLE Mesh, spárovat je s bránou a je to! Pohodlné ovládání chytrého osvětlení máte na dosah ruky.

1.jpg

Vytvořte si chytrou domácnost a objevte nové možnosti

Brána je kompatibilní s Apple HomeKit, což vám dává ještě více možností ovládání osvětlení. Přidejte do své chytré domácnosti svítidlo Yeelight M2 Downlight nebo Spotlight a užívejte si pohodlné ovládání. Zařízení můžete ovládat také hlasem pomocí chytré asistentky Siri. Měňte režimy osvětlení, dálkově zapínejte a vypínejte světla a přizpůsobte je svým potřebám a preferencím - téměř nic vás neomezuje!

5.jpg

Součástí balení je

  • Uživatelská příručka
  • Napájecí zdroj
Název Yeelight Mesh Gateway
Model YLWG01YL
Rozměry 84x84x21 mm
Barva Bílá
Provozní teplota 0 °C - 40 °C
Vstupní napětí 100-240 V 50-60 Hz
Výstupní napětí 5V-1A
024907
38 ks
608887786521

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product