• 3% sleva u platby převodem
Lampa Remax Hunyo RT-E710 (biała)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Lampa Remax Hunyo RT-E710 (bílá)

502 Kč (s DPH) 415 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Lampa Remax Hunyo (bílá)

Lampa Remax Hunyo je jedinečným návrhem pro lidi, kteří oceňují funkčnost a originální design. Byla vyrobena pro mnohostranné použití, což z ní činí nejen praktické zařízení, ale také elegantní dekorativní prvek v každém interiéru. Poskytuje měkké osvětlení, které umožňuje vytvořit jedinečnou atmosféru, ideální pro čtení, práci nebo relaxaci. Můžete jej přizpůsobit svým potřebám výběrem jednoho ze 3 režimů jasu. Díky magnetickému provedení jej můžete připevnit kamkoli. Navíc je výrobek nastavitelný v rozsahu 360°.

Remax/RT-E710/5

Jedna lampa - mnoho možností

To, co lampu Remax Hunyo odlišuje, je její všestrannost a vysoká funkčnost. Můžete ji používat jako stolní lampu a zvýšit si tak pohodlí při práci nebo studiu. Můžete ji také použít jako nástěnné nebo skříňové svítidlo pro měkké světlo v různých místnostech. Lze ji také použít jako noční lampičku, kterou můžete pohodlně umístit na stůl nebo poličku a zajistit si tak prostředí pro čtení před spaním. Kromě toho se skvěle hodí jako svítilna. Možností je opravdu mnoho!

Remax/RT-E710/2

3 úrovně jasu

Vychutnejte si měkké, pro oči příjemné světlo o teplotě 4000K, které Remax Hunyo poskytuje. Jas lampy si můžete snadno nastavit podle svých potřeb výběrem jedné ze 3 úrovní. Ovládání je jednoduché a intuitivní - stačí se zařízení dotknout! Snadno si tak vytvoříte to správné světlo pro práci nebo relaxaci, aniž byste se museli obávat únavy očí. Lampa navíc umožňuje libovolně nastavit úhel svícení.

Remax/RT-E710/1

Praktická řešení

Lampu Remax můžete napájet prostřednictvím USB. Přístroj má také lithiovou baterii s kapacitou 1200 mAh, kterou můžete dobíjet několika způsoby. Můžete ji mimo jiné připojit k powerbance, počítači nebo nabíječce. Díky tomu můžete lampu používat venku nebo na místech, kde není snadný přístup ke zdroji napájení.

Remax/RT-E710/4
Výrobce: Remax
Model RT-E710
Teplota barev až 4000 K
Vstup USB 5V
Kapacita baterie 1200 mAh
Doba nabíjení 2-3 hodiny
Materiál ABS + PS + kov
Rozměry 372 x 120 x 53,2 mm
Hmotnost 645 g
Barva bílá
047810
24 ks
6954851223818

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product