• 3% sleva u platby převodem
Desktop monitor LED light bar Elesense E1132 (black)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Světelná lišta LED pro stolní monitor Elesense E1132 (černá)

1 341 Kč (s DPH) 1 108 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Lampa monitoru Elesense E1132 (černá)

Výběrem lampy na monitor Elesense E1132 získáte dva zdroje světla, které vám usnadní práci na počítači, aniž byste ohrozili zdraví svých očí. Díky možnosti nastavení úrovně jasu a nastavení teploty barev od 2700K do 6500K bude zařízení dobře fungovat v různých aplikacích. Jeho ovládání je intuitivní a instalace je hladká a bezproblémová. Od nynějška si můžete užívat optimální osvětlení a zároveň šetřit místo na pracovním stole.

Elesense/E1132-black/1

Dva zdroje světla

Lampa na monitor Elesense nabízí dva zdroje světla, které zajišťují vynikající viditelnost i pohodlí, takže práce i zábava se stanou příjemným zážitkem. Zadní osvětlení je jemné a poskytuje jedinečnou atmosféru a zároveň zvyšuje hloubku barev a kontrasty na obrazovce. Asymetrické přední osvětlení je naopak pečlivě navrženo tak, aby zvýraznilo plochu stolu a klávesnice. Přitom eliminuje obtěžující odlesky a vytváří ideální prostředí pro soustředění a tvůrčí práci.

Elesense/E1132-black/4

Přizpůsobte si osvětlení svým potřebám

Zajistěte si optimální podmínky pro práci a zábavu Díky možnosti nastavení úrovně jasu můžete osvětlení snadno přizpůsobit jakékoli situaci a zároveň si zachovat zdravé oči. Můžete také měnit teplotu barvy od 2700K do 6500K a užívat si teplého i studeného světla.

Elesense/E1132-black/2

Intuitivní ovládání

Ovládání lampy E1132 pro vás nebude složité. Jediným dotykem můžete přepínat mezi předním a zadním osvětlením. Dvěma dotyky můžete nastavit teplotu barev. Kromě toho otočením voliče ve směru hodinových ručiček zvýšíte úroveň jasu a proti směru hodinových ručiček ji snížíte. Jak vidíte, bylo dbáno na to, abyste měli k dispozici nejvyšší úroveň pohodlí!

Elesense/E1132-black/3

Šetřete místo na stole

Při navrhování lampy na monitor Elesense jsme se zaměřili na efektivní využití pracovního prostoru. Připevněte zařízení na horní část obrazovky a užívejte si vyšší produktivity a vysněného pohodlí při práci s počítačem, aniž byste museli obětovat cenné místo na stole. Lampa E1132 je navíc dodávána s integrovaným kabelem a funguje drátově, takže je vždy spolehlivým zdrojem světla.

Elesense/E1132-black/5
Výrobce: Elesense
Model E1132
Zdroj světla Přední: 90 kuliček; zadní: 48 kuliček
CRI 97
Teplota barvy 700K až 6500K
Napájení 5 V, 1,3 A
Schéma stmívání Analogové stmívání
Materiál Slitina hliníku, ABS, PC, slitina zinku
Barva Černá
054197
108 ks
6975188890047

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product