• 3% sleva u platby převodem
Baseus Magnetic Stepless Lamp Pro, s dotykovým panelem (bílá)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Baseus Magnetic Stepless Lamp Pro, s dotykovým panelem (bílá)

517 Kč (s DPH) 427 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Baseus DGXC-02 magnetické světlo

Magnetické svítidlo Baseus se osvědčí v mnoha aplikacích. Poskytne vám světlo šetrné k vašim očím, jehož jas si můžete pohodlně nastavit podle svých potřeb. Zařízení se snadno používá a díky možnosti rychlého a snadného připevnění prakticky kamkoli ušetříte cenné místo. Výdrž baterie až 24 hodin a možnost nastavení sklonu lampy až do úhlu 80° ještě více zpříjemní její používání.

-Baseus/DGXC-02/10

Stabilní upevnění

Zapomeňte na obyčejné stolní lampy, které zabírají spoustu místa a často se ukazují jako nepříliš praktické. Magnetická základna Baseus umožňuje stabilní připevnění lampy ke kovovému povrchu. Chystáte se výrobek umístit jinam? I to je možné! Stačí použít upevnění pomocí lepicí pásky 3M a umístit zařízení kamkoli. Toto malé a stylové svítidlo vám poskytne optimální a rovnoměrné osvětlení kdekoli si budete přát.

-Baseus/DGXC-02/5

Nastavitelný jas

Nastavte si jas světla podle svých potřeb. Dotykový panel na lampičce s přehlednými ikonami vám umožní pohodlně nastavit intenzitu vyzařovaného světla. Plynulé stmívání vám umožňuje, abyste se sami rozhodli, jak chcete, aby světlo Baseus svítilo - nic neomezuje vaše pohodlí.

-Baseus/DGXC-02/9

Svítí dlouho

Výrobek je vybaven výkonnou dobíjecí baterií, kterou lze dobíjet běžnou nabíječkou, powerbankou, nebo dokonce notebookem či počítačem. To zaručuje dlouhou dobu provozu světla. Svítí jasným světlem přibližně 4 hodiny. Na druhou stranu, pokud potřebujete jen mírně tlumené světlo, bude zařízení pracovat nepřetržitě až 24 hodin.

-Baseus/DGXC-02/12

Nepoškodí vaše oči

Zařízení vyzařuje světlo šetrné k očím, které neoslňuje a poskytuje přirozené osvětlení bez rušivého blikání. Abyste se cítili ještě pohodlněji, můžete si nastavit sklon lampy až do 80°. Díky tomu ji snadno umístíte tak, aby optimálně osvětlovala váš pracovní nebo zábavní prostor. Zařízení také nezpůsobuje škodlivé modré světlo pro oči.

-Baseus/DGXC-02/8

Praktické a všestranné

Výrobek je vhodný pro mnoho aplikací. Bude dobře fungovat nejen na vašem pracovním stole, ale například i jako osvětlení chodby nebo zrcadla. Můžete jej také použít v kuchyni pro dostatečné osvětlení při vaření. Lampa se bude skvěle hodit i jako svítilna - můžete ji snadno odpojit od magnetické základny a použít ji k bezpečnému pohybu po domě v případě výpadku proudu.

-Baseus/DGXC-02/1

Jeden dotyk, mnoho možností

Praktický dotykový panel vám umožní plně ovládat světlo lampy. Podržením jej na okamžik zapnete a vypnete, snížíte nebo zvýšíte jas lampy a libovolně změníte její barevnou teplotu podle svých preferencí nebo podle toho, kde ji právě potřebujete.

-Baseus/DGXC-02/5
Výrobce: Baseus
Model DGXC-02
Materiál ABS PC
Barva Bílá
Jmenovité napětí 5V
Výkon 5W
Zdroj světla LED
Světelný tok ≥100 lm
Kapacita baterie 1800mAh
Teplota barev 3000K-5000K
Provozní doba Při silném světle - 4 hodiny; při slabém světle - 40 hodin
Velikost výrobku 280*39*48 mm
Hmotnost výrobku 184g
026209
984 ks
6953156229594

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product