• 3% sleva u platby převodem
Senzorové světlo do skříně Yeelight 40 cm - černé 4000 K
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Yeelight 40 cm senzorové světlo do skříně - černé 4000 K

335 Kč (s DPH) 277 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Značka Yeelight je součástí ekosystému Xiaomi.

Yeelight 4000 K světlo do skříně se senzorem pohybu

Už jste někdy po setmění něco hledali ve skříni? Když je světlo zhasnuté, často je nemožné něco najít, a když ho zapnete, riskujete, že probudíte zbytek domácnosti. Se světlem Yeelight můžete na takové problémy zapomenout! Mimořádně tenké světlo do skříně s detekcí pohybu se automaticky zapne, jakmile zjistí vaši přítomnost, a poskytne vám k očím šetrné osvětlení s barevnou teplotou 4000 K a nastavitelným jasem. Toto snadno instalovatelné bezdrátové zařízení se dodává ve 3 velikostech a 2 barvách - jistě si vyberete ideální verzi.

12Yeelight/YLBGD-0045-Black/1

Objevte výhody světla se snímačem pohybu

Už žádné hledání správných tlačítek ve tmě. Světlo má zabudovaný přesný snímač pohybu s pracovním dosahem až 4 m vpředu a až 2 m na obě strany při maximálním úhlu 120°. Díky tomu se světlo do skříně automaticky rozsvítí, jakmile zjistí vaši přítomnost. Pohyb po domácnosti a hledání čehokoli po setmění se právě stalo jednodušším!

12Yeelight/YLBGD-0045-Black/2

Zajistěte si optimální osvětlení a šetřete elektřinu

Zařízení je vybaveno inteligentním senzorem citlivým na světlo, který detekuje okolní podmínky. Pokud je v místnosti tma, světlo se rozsvítí, jakmile zjistí vaši přítomnost. Pokud je v místnosti světlo, světlo se nerozsvítí, čímž šetříte elektrickou energii. Světlo ve skříni můžete také kdykoli během dne zapnout ručně pouhým stisknutím a podržením příslušného tlačítka.

12Yeelight/YLBGD-0045-Black/3

Světlo šetrné k očím s nastavitelným jasem

Lampa vydává neutrální světlo šetrné k očím s barevnou teplotou 4000 K. Optimálně tak osvětlí každý kout. Kromě toho lze jas světla nastavit - můžete jej tak lépe přizpůsobit svým potřebám, očekáváním nebo zvyklostem.

12Yeelight/YLBGD-0045-Black/7

Dokonalý doplněk do vybraného prostoru

Šířka lampy je pouhých 0,9 cm. Díky tomu ji můžete snadno umístit na vámi zvolené místo - nebude zabírat příliš mnoho místa. Kvalitní kovová povrchová úprava navíc dodává přístroji moderní, industriální charakter - s její pomocí dokonale doplní výzdobu každého interiéru.

12Yeelight/YLBGD-0045-Black/11

Zapomeňte na potíže s instalací

Instalace je úžasně snadná a zabere jen několik okamžiků. Nemusíte si dělat starosti se zapojováním kabelů ani vrtáním otvorů. Stačí použít přiložené samolepicí magnetické držáky. Nalepte je na zvolené místo a poté k nim připevněte svítidlo. V případě potřeby jej také můžete kdykoli sejmout a vzít si jej s sebou, kamkoli budete potřebovat. Poznámka: samolepicí držáky jsou jednorázové a neměly by se odlepovat.

12Yeelight/YLBGD-0045-Black/6

Dlouhá provozní doba - pohodlné nabíjení

Nemusíte se obávat, že světlo zhasne příliš rychle se porouchal. Každá varianta osvětlení skříně je vybavena odolnou dobíjecí baterií, která poskytuje překvapivě dlouhou dobu provozu. Za předpokladu, že zařízení používáte s mírnou frekvencí, vám jedno nabití vydrží přibližně 4-6 měsíců! Chcete-li světlo nabít, jednoduše jej připojte ke zdroji napájení pomocí portu USB-C.

12Yeelight/YLBGD-0045-Black/5

Vyberte si tu nejlepší možnost pro vás

Vyberte si pro vás ideální světelnou variantu. K dispozici jsou 3 délkové varianty světla Yeelight Closet Light - 20 cm, 40 cm a 60 cm. Můžete jej tak optimálně přizpůsobit rozměrům své skříně nebo kuchyně. Světlo je k dispozici také ve 2 barvách - černé a stříbrné. Díky tomu jej můžete dokonale sladit s uspořádáním místnosti.

12Yeelight/YLBGD-0045-Black/4

V krabici

  • Uživatelská příručka
  • Kabel USB
  • Montážní sada
  • Vestavěný snímač pohybu
Značka Yeelight
Název Světlo skříně s pohybovým senzorem A40
Model YLBGD-0045
Barva Černá
Materiál Hliník + plast
Rozměry 400x40x9 mm
Hmotnost 155g
Jmenovitý výkon 2.4W
Napětí 5V DC 0,5A
Pohotovostní napájení 0,2mA
Kapacita baterie 1500mAh
Provozní doba ≥5 h v zapnutém režimu
Životnost baterie 300 cyklů, kapacita ≥80 %
Barevná teplota 4000K
Jas 120 lm, nastavitelný
CRI Ra80
Kód IP IP20
Přístup DC 5V/1A
Nabíjecí rozhraní USB-C (nabíjecí kabel je součástí balení)
Provozní teplota okolí -10°C-40°C
Provozní vlhkost prostředí 0-85%RH
Teplota vnějšího povrchu lampy ≤45° (plast)/55°C (kov)
Vyměnitelný zdroj světla Ne
Senzorové moduly Infračervený senzor, světelný senzor
Rozsah detekce 0-4 m při 30°, 0-2 m při 120°
034115
145 ks
6924922214755

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product