• 3% sleva u platby převodem
Yeelight Monitor Light Bar YLODJ-0027 (černý)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Světelná lišta monitoru Yeelight YLODJ-0027 (černá)

847 Kč (s DPH) 700 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Yeelight je součástí ekosystému Xiaomi.

Yeelight Monitor Light Bar

Užijte si optimální osvětlení při práci na počítači, hraní her nebo jen při prohlížení internetu. Yeelight Monitor Light Bar poskytuje světlo bezpečné pro oči, které neoslňuje ani nebliká. Můžete také libovolně nastavit jas a vybrat si ze 3 režimů teploty barev. Baterie s dlouhou výdrží zajišťuje až 150 minut provozu a vestavěný touchpad usnadňuje používání.

Optimální osvětlení

Trávíte hodně času u počítače? Ujistěte se, že máte správné světlo! Světlo generované světelnou lištou Yeelight dopadá dolů, nikoli přímo do očí, takže neoslňuje, je bezpečné pro váš zrak a pomáhá předcházet bolestem hlavy. Rovněž nezpůsobuje oslnění ani mrkání. Vyznačuje se také vysokým CRI (Ra>95), což znamená, že dokonale reprodukuje barvy. To znamená, že obraz, který vidíte na monitoru, vás potěší sytými, ale přirozenými barvami.

Dlouhá provozní doba

Bez kabelů

kabelů a usnadní vám udržování pořádku na stole. Lampa je vybavena dobíjecí baterií s kapacitou 1800 mAh, která umožňuje bezdrátový provoz. Na plné nabití vydrží pracovat až 150 minut. Její pohodlné nabíjení umožňuje vestavěný port USB-C. Pokud navíc lampu připojíte k počítači, světlo se automaticky zapne při jeho spuštění.

Přizpůsobte si světlo svým potřebám

Světelná lišta Yeelight se skvěle hodí pro různé aplikace. Umožňuje libovolně nastavit jas a nabízí 3 režimy teploty barev, ze kterých si můžete vybrat - smíšené světlo (cca 3000-4000 K), bílé světlo (cca 5000 K) a žluté světlo (cca 3000 K). Potřebujete se pustit do práce? Chystáte se hrát svou oblíbenou hru? Nebo se raději podíváte na film? Nastavte si osvětlení podle své nálady! Lampa si navíc pamatuje vaše poslední použité nastavení - automaticky je obnoví při restartu.

Pohodlné ovládání

Užijte si snadné a pohodlné ovládání lampy. Zařízení má malý vestavěný dotykový panel, který umožňuje rychlý přístup k nejdůležitějším funkcím. Vyznačuje se bleskovou odezvou na dotyk a spolehlivým, plynulým provozem. Lampu můžete například zapnout nebo vypnout, nastavit jas nebo vybrat režim. Panel je také vybaven podsvícením, které výrazně usnadňuje používání ve tmě.

Pečlivě promyšlený design

Díky pečlivě promyšlenému designu vám lampa poskytne nejen pohodlí, ale bude vám také dlouho dobře sloužit. Zatížená základna zajišťuje větší stabilitu. Můžete si také libovolně nastavit úhel jejího sklonu v v rozsahu 70°. Přední rám lampy je navíc potažen silikonem, takže je odolnější proti poškrábání. Zařízení také vypadá velmi stylově - minimalistický, moderní design jistě osloví mnoho uživatelů.

Značka Yeelight
Název Yeelight dobíjecí monitor Light Bar
Model YLODJ-0027
Barva Šedá
Rozměry 450x75x110 mm
Hmotnost 780g
Jas 300 lm
Teplota barev 3000K ±4000K, nastavitelná
Kapacita baterie 1800 mAh
Pracovní doba Přibližně 150 min
Nabíjecí port USB-C
Napětí 100-240V ~50Hz 0,3A
Jmenovitý výkon 5W
Provozní teplota -10 °C-40 °C
Okolní vlhkost 0-85 %RH
Vnější povrchová teplota ≤55°C
CRI Ra 95
Stupeň ochrany IP20
Efekt 0.5
Energetický štítek (EEL) F
Životnost Přibližně 25 000 h
Vyměnitelný světelný zdroj Ne
Ochrana proti zkratu Ano
Pohotovostní výkon ≤0.6W
Materiál ABS

034124
105 ks
6924922218159

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product