• 3% sleva u platby převodem
  • Doprava zdarma
Inteligentna lampa sufitowa Yeelight Arwen Ceiling Light 550S
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Stropní svítidlo Yeelight Arwen 550S

3 287 Kč (s DPH) 2 717 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Značka Yeelight je součástí ekosystému Xiaomi.

Stropní svítidlo Yeelight Arwen řady S

Stropní svítidla řady Arwen S vám umožní vytvořit úžasnou atmosféru pro každou příležitost. Volně si nastavte jas, teplotu barev a dokonce i barvu světla podle svých potřeb. Vytvořte si jedinečnou atmosféru díky stropnímu osvětlení RGB, s nímž si můžete světlo přizpůsobit vlastní náladě. Je vybaveno přídavným osvětlením LED směřujícím na strop a vyzařuje barevnou záři, která dodá vašemu interiéru charakter. Pomocí dálkového ovládání můžete osvětlení ovládat různými způsoby. Ještě výraznější je mimořádně jednoduchá a bleskurychlá instalace a elegantní a zároveň praktický design. Lampa je k dispozici ve dvou velikostech, takže ji snadno umístíte do své domácnosti.

1

Přizpůsobte osvětlení dané příležitosti

Zařízení umožňuje měnit různé parametry osvětlení téměř bez omezení. Můžete si vybrat z 16 milionů barev, nastavit jas světla i jeho barevnou teplotu v rozmezí 2700-6500K. Díky tolika možnostem můžete výkon lampy vyladit podle svých potřeb. Ať už chcete soustředěné světlo při práci, měkkou záři při relaxaci nebo útulnou atmosféru pro romantický večer - je to jen na vás!

2

Ovládání pomocí inteligentního asistenta

Lampa je kompatibilní s aplikacemi Google Assistant, Apple HomeKit, Samsung SmartThings a Amazon Alexa. Spárujte ji se systémem, který si vyberete, a ovládejte osvětlení na dálku - hlasem nebo pomocí aplikace. Zařízení řady Arwen S můžete také pohodlně ovládat pomocí dálkového ovladače Yeelight Remote a inteligentního spínače Smart Dimmer.

3

Dokonalá reprodukce barev

Ještě více tento výrobek vyniká vysokým poměrem barevného podání Ra 90. To znamená, že předměty pozorované ve světle lampy Arwen S vypadají téměř stejně jako při přirozeném osvětlení. Vše uvidíte v krásných a živých barvách. Se svítidlem Yeelight zapomenete na tmavé, ponuré prostředí!

4

Měsíční světlo ve vaší ložnici

Zajímavou funkcí řady Arwen S je režim měsíčního světla, který se vyznačuje mimořádně nízkým jasem vyzařovaného světla, což je ideální pro noční dobu. Při tomto způsobu fungování lampa poskytuje měkké, pro oči bezpečné osvětlení, které podporuje relaxaci a klid. Pokud neradi spíte v úplné tmě, může být tato imitace měsíčního světla ideální odpovědí na vaše potřeby.

5

Design, který vás potěší

Díky 2 dostupným velikostem lampy můžete výrobek dokonale přizpůsobit velikosti místnosti, ve které má být používán. Průměr 455 mm je ideální pro interiéry o velikosti 15-25 m2 a 555 mm pro o něco větší prostory o velikosti 25-35 m2. Díky klasickému elegantnímu designu jsou svítidla řady Arwen S dokonalým doplňkem jakéhokoli uspořádání. Další výhodou výrobků je jejich kompaktní provedení, které zabraňuje vniknutí drobného hmyzu nebo prachu do interiéru. Díky tomu je mnohem snazší je udržovat zařízení v čistotě.

6 Zahrnuto
  • Uživatelská příručka
  • Dálkové ovládání
  • Montážní sada
Výrobce Yeelight
Název Stropní světlo Yeelight Arwen 550S
Model YLXD013-A
Rozměry Ø555x99,1 mm
Hmotnost 3094 g
Jas 3500 lm, nastavitelný
Teplota barev 2700 K - 6500 K, nastavitelná
Napětí 220-240 V ~ 50/60 Hz
Jmenovitý výkon 50 W
Provozní teplota -10 °C - +40 °C
Provozní vlhkost prostředí 0-85 % RELATIVNÍ VLHKOSTI
CRI Ra 90
IP IP20
Venkovní povrchová teplota Svítidlo ≤45°C (plast)/55°C (kov) při okolní teplotě 255°C
Účiník 0,9
Bezdrátové připojení WLAN IEEE 802.11 b/g/n 2,4GHz, Bluetooth 4.2 BLE
Energetická účinnost F až H
Životnost 25 000 h
Vyměnitelný světelný zdroj Ne
Ochrana proti zkratu Ano
Pohotovostní výkon ≤0,8 W
Kompatibilita Android 4.4 (nebo novější) a iOS 9.0 (nebo novější)
026239
61 ks
608887786804

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product