• 3% sleva u platby převodem
  • Doprava zdarma
Panele świetlne Yeelight Smart Light Panels
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Inteligentní světelné panely Yeelight

3 053 Kč (s DPH) 2 523 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Značka Yeelight je součástí ekosystému Xiaomi.

Chytré světelné panely Yeelight

Chcete originálně vyzdobit stěny svého pokoje a vytvořit jedinečnou atmosféru? Nyní je to možné! Světelné panely Yeelight Smart Light Panels nabízejí množství režimů a efektů na výběr a jsou kompatibilní s herními platformami Razer Chroma RGB a Overwolf. Lze je také synchronizovat s hudbou! Můžete je uspořádat do libovolné kompozice a ovládat je na dálku - pomocí aplikace Yeelight nebo hlasového asistenta (Google Assistant, Amazon Alexa). Sada obsahuje 6 panelů.

Něco speciálního pro hráče

Chcete vysokou úroveň pohlcení? Nebo snad chcete vytvořit jedinečnou atmosféru ve své hráčské zóně? Panely Yeelight budou skutečným hitem! Jsou kompatibilní s platformami Razer Chroma RGB a Overwolf. To znamená, že je můžete synchronizovat s vybranými hrami a získat dynamické světelné efekty přizpůsobené tomu, co se děje na obrazovce. Posuňte svůj herní zážitek na vyšší úroveň s Yeelight!

Uspořádejte si je podle svých představ

Už se nemusíte omezovat na hotová řešení. Trojúhelníkové LED panely můžete libovolně uspořádat a vytvořit tak originální kompozice. Jednoduchý šestiúhelník? Nápaditý had? Nebo elegantní kosočtverec? Možnosti jsou téměř neomezené! A pokud potřebujete více panelů, můžete si dokoupit samostatně dostupné rozšíření. Vytvořte si úžasnou nástěnnou dekoraci a dodejte svému pokoji jedinečný charakter!

Synchronizovatelné s hudbou

Rádi posloucháte hudbu? Nebo možná plánujete domácí párty? S chytrými světelnými panely Yeelight snadno vytvoříte fantastickou atmosféru! Panely můžete synchronizovat s hudbou pomocí vestavěného mikrofonu s rozpoznáváním zvuku nebo je připojit ke sluchátkům pomocí příslušného kabelu. K dispozici je až 20 rytmických režimů, které poslech hudby ještě více zpříjemní!

Dálkové ovládání

Nyní můžete své světelné panely pohodlně ovládat na dálku, a to spárováním s aplikací Yeelight, která je k dispozici ke stažení zdarma na Google Play nebo App Store. Nejenže můžete světla na dálku zapínat a vypínat, ale můžete také například nastavovat jas, vytvářet rozvrhy a nastavovat časovače. Panely jsou také kompatibilní se službami Google Assistant a Amazon Alexa. To znamená, že je můžete bez problémů ovládat i hlasovými příkazy!

Dokonalé osvětlení pro každou příležitost

Chystáte se na filmový maraton? Chcete strávit ttrochu času s rodinou? Nebo si snad jdete zahrát svou oblíbenou hru? Se systémem Yeelight snadno zajistíte správné osvětlení a vytvoříte jedinečnou atmosféru! Chytré světelné panely umožňují výběr ze 3 režimů a 20 světelných efektů, takže si je můžete snadno přizpůsobit podle svých představ. Stačí jen pár kliknutí v aplikaci a můžete zcela změnit charakter svého pokoje!

8.jpg?v=1666599428102

Neuvěřitelně odolné

Světelné panely Yeelight vám poskytnou nejen zajímavé vizuální efekty, ale také vás překvapí svou odolností. Budou vám dobře sloužit po dlouhou dobu. Mají utěsněnou, robustní konstrukci a jsou dostatečně odolné, abyste mohli bez obav měnit jejich polohu. Jsou vysoce odolné proti opotřebení - nebojí se časté montáže a demontáže. Navíc mají panely životnost až 25 000 hodin!

12.jpg?v=1666599428103

Výrobce Yeelight
Název Inteligentní světelné panely Yeelight
Model YLFWD-012
Barva Bílá
Rozměry Délka: 222 mm;
Tloušťka: 9 mm;
Hmotnost 1950 g
Jas 400 lm
Teplota barev 1200K ±6500K, nastavitelná
Napětí 100-240 V ~50/60 Hz 0,3 A
Jmenovitý výkon 24 W
Provozní teplota -10 °C - 40 °C
Provozní vlhkost prostředí 0-85 % RELATIVNÍ VLHKOSTI
Stupeň ochrany IP20
Účiník 0.5
Bezdrátové připojení WLAN IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz, Bluetooth 4.2
Energetický štítek (EEL) F
Životnost Přibližně 25 000 h
Vyměnitelný zdroj světla Ne
Ochrana proti zkratu Ano
Pohotovostní výkon ≤3 W
Materiál PC
Použití Yeelight
Kompatibilita Google Assistant, Amazon Alexa, Razer Chroma RGB, Overwolf, Mi Home
Počet zahrnutých panelů 6

034122
157 ks
6924922216865

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product