Eljet Inteligentní švihadlo černá

Eljet Inteligentní švihadlo černá

1 499 Kč (s DPH) 1 239 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů
Eljet Inteligentní švihadlo černá Zábava pro samotáře i větší skupiny osob
-> Přicházíme na trh s novinkou <- Představujeme vám inteligentní švihadlo!
Jedná se o inteligentní stroj na přeskakování, který může používat jednotlivec i skupina kamarádů a tím jej lze zařadit mezi integrační sporty. Tento přístroj lze ovládat dálkovým ovladáčem, proto je možná plynulá změna rychlosti přeskoků. Ve "švihadle" je zabudovaný čip, který automaticky snímá rychlost a počet přeskoků. Nejde jen o prostředek zábavy, tento přístroj je i vyjímečným pomocníkem při potřebě rychlého spalování tuků a zlepšení kvality cvičení. Hlavní výhodou elektrického švihadla je flexibilní otáčení o 360° a nastavitelná délka lana.Jeho používání vhodné pro celou rodinu jak pro děti, tak pro dospělé i starší lidi.
Na digitální obrazovce s podsvícením jsou jasně viditelná sportovní data a to ve dne i v noci. S rozhraním typu C snadno dobijete inteligentní švihlado pomocí powerbanky nebo napájecího adaptéru - švihadlo diponuje vestavěnou dobíjecí lithiovou baterií. Švihadlo má také několik nastavitelných rychlostních režimů, což umožňuje jeho rozsáhlé využití, je hodné pro rodinu, do kanceláře, školy, v interiéru i pro outdoorové aktivity. Konkrétně disponuje švihadlo 10 režimy: 1-3:
vhodné pro děti, seniory, začátečníky 4-7:
vhodné pro teenagery, dospělé 8-10: vhodné pro mistry přeskoků :-)
Technická specifikace: Materiál: ABSBarva: černáBaterie: typ C - 1,5 Ah Nabíjecí napětí: DC 5,0V Velikost produktu: 12,8*12,8*12,5 cm
5409
3 ks
8594176640679

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product