• 3% sleva u platby převodem
Suwmiarka elektroniczna Deli Tools EDL91150, 150mm (srebrna)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Deli Tools EDL91150 elektronický kalibr, 150 mm (stříbrný)

640 Kč (s DPH) 529 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Profesionální elektronický měřicí přístroj Deli EDL91150

Elektronické měřidlo Deli EDL91150 je určeno k měření vnitřních a vnějších rozměrů. Zařízení má přehledný displej LCD, který zobrazuje výsledky s mimořádnou přesností. Jeho chybový rozsah nepřesahuje 0,03 mm.


Zejména funkčnost

Měřidlo je navrženo tak, aby zobrazovalo měření v různých jednotkách. Stisknutím jednoho ze tří tlačítek jednoduše změníte zobrazení z metrického na imperiální! Další dva slouží k zapnutí/vypnutí zařízení a k vynulování výsledků. S tímto měřidlem máte vše, co potřebujete!


Robustní konstrukce

Přístroj je vyroben z vysoce kvalitní uhlíkové oceli, která mu zajišťuje dlouhou životnost. Díky tomu bude třmen dokonale plnit svou úlohu v domácnosti nebo garáži. Lze jej použít při zpracování kovů, dřeva nebo výrobě šperků. Se zařízením Deli EDL91150 získáte kvalitu, která se stane vaším novým standardem!


Pohodlí při používání

Třmen je vybaven knoflíkem pro utažení nebo uvolnění měřicí části přístroje. Tímto způsobem můžete snadno a pohodlně ukládat nashromážděná naměřená data. To vše ve jménu kombinace pohodlí a funkčnosti!


Specifikace

Výrobce Deli
Model EDL91150
Název Elektronický kalibr
Barva Silver
Hmotnost 330g
Rozsah měření 0-150 mm (0-6 palců)
Přesnost ± 0,03 mm
Materiál Uhlíková ocel
Jednotka měření mm/palce

027128
39 ks
6973107487071

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product