• 3% sleva u platby převodem
Tester brzdové kapaliny Habotest HT662
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Habotest HT662 Tester brzdové kapaliny

222 Kč (s DPH) 183 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Habotest HT662 Tester brzdové kapaliny

Habotest HT662 umožňuje měřit procento vody obsažené v brzdové kapalině. Podporuje různé typy kapalin a výsledky měření zobrazuje na malém displeji. Je vybaven citlivou sondou a vyznačuje se rychlou odezvou. Kromě toho poskytuje zvukový a světelný signál. Po 5 minutách nepoužívání se automaticky vypne a je napájen 2 bateriemi AAA (jsou součástí dodávky).

Praktický

Přípustná koncentrace vody v brzdové kapalině je 0 až 3 %. Pokud je tato hodnota překročena, je nutné kapalinu vyměnit. Tester Habotest vám umožní tuto hodnotu zkontrolovat a zajistit bezpečnost při jízdě s vaším vozem. Výsledky měření se zobrazují na malém displeji. Přístroj navíc nabízí zvukový a světelný signál - příslušná barva vás upozorní na úroveň koncentrace.

Pohodlné ovládání

Používání testeru vám nezpůsobí žádné problémy. Pro měření stačí ponořit sondu do kapaliny. Přístroj je také vybaven tlačítky, kterými jej můžete zapnout/vypnout nebo zvolit typ brzdové kapaliny. O jeho napájení se starají 2 baterie AAA, které najdete v sadě - pro jejich vložení otočte a otevřete speciální kryt.

Promyšlený design

Habotest HT662 je vybaven spolehlivou sondou s dlouhou životností a odolností proti korozi. Navíc se po 5 minutách nepoužívání automaticky vypne, aby šetřila energii. Díky použití plastu ABS je výrobek odolný vůči pádům, vodě a prachu a speciální klip umožňuje připnout tester ke kapse. Navíc díky svému kompaktnímu provedení nezabere mnoho místa.

Součástí balení je

  • tester brzdové kapaliny
  • Baterie 1,5 V x2
  • návod k použití
Výrobce Habotest
Model HT662
Materiál ABS
Displej LCD
Rozsah měření 0%~4%
Alarm zvuk a světlo
Podsvícení Ano, červené a zelené
Automatické vypnutí Ano, po 5 minutách nepoužívání
Indikátor slabé baterie Ano
Napájení 1,5 V AAA x2
Hmotnost Přibližně 32 g
Rozměry 157 x 27 x 23 mm
041282
464 ks
5905316141063

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product