• 3% sleva u platby převodem
Tennis/Badminton Set stojany na kurt vč. sítě
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Tennis/Badminton Set stojany na kurt vč. sítě

Skládací konstrukce pro hraní badmintonu nebo tenisu na rekreační úrovni. Součástí dvě sítě (3 a 6 m) a praktická taška pro snadné přenášení a uskladnění.
2 465 Kč (s DPH) 2 037 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů
Postavte si během chvíle svůj vlastní kurt kdekoliv budete chtít! Stojany pro badmintonovou i pro tenisovou síť Tennis/Badminton Set nejsou pevně ukotvené do země, a proto je lze během chvíle připravit pro hru téměř na jakémkoliv povrchu. Set se skládá ze dvou sítí s délkou 3 a 6 m, které po navléknutí na 25 mm trubkovou konstrukci s easy click systémem skládání vytvoří ty správné podmínky pro rekreační hru s rodinou. Samotné sítě jsou vyrobené z 3 mm silného polyamidového vlákna s 4 cm čtvercovým vzorem, s dvojitě zapošitým horním lemem a s jednotnou výškou 75 cm. Příslušné sítě jsou zakončené dvěma rukávy pro navlečení na pružné sklolaminátové tyče konstrukce. Tennis/Badminton Set je určený především pro všechny rekreační hráče, ale využijí ho i zájmové kroužky, nejrůznější sportovní kluby i školy. Díky praktické přenosné tašce je snadné celý set přepravit kamkoliv nebo uschovat na další sezónu. Necestujte za badmintonem nebo tenisem na kurty a užijte si ho v pohodlí vašeho domova se sadou Tennis/Badminton Set.
6853_6853
75 ks
8591792068535
Varianta
6853
Země původu
Čína
Celní sazebník
95069990

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product