• 3% sleva u platby převodem
Inteligentny termowentylator / grzejnik Smartmi Fan Heater
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ohřívač s ventilátorem Smartmi

1 981 Kč (s DPH) 1 637 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Dostupnost: zboží je skladem u dodavatele
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Ohřívač s ventilátorem Smartmi

Inteligentní konvekční ohřívač rychle a efektivně ohřeje jakýkoli prostor. Inovativní řešení a design vám umožní maximálně využít jeho možností a užívat si správnou teplotu za všech okolností.


9.jpg



Teplo na každém místě

Systém širokého 90stupňového výstupu vzduchu umožňuje rychle a důkladně vytopit jakoukoli místnost. Výstup teplého vzduchu o délce 1,5 m zajišťuje konstantní proudění teplého vzduchu, takže se teplo dostane do každého koutu.
6.jpg


Rychlý provoz

Keramický topný systém PTC s obrovským výkonem 2000 W začne zvyšovat teplotu již po 3 sekundách od spuštění a stabilní provozní úrovně dosáhne po pouhých 10 sekundách. V kombinaci s účinným režimem výstupu vzduchu dosáhne ohřívač požadované teploty ve velmi krátké době.


4.jpg

r />

Tichý chod motoru

Přestože zařízení pracuje na principu výstupu vzduchu, je velmi tiché. Motor je navržen tak, aby díky použití speciálně tvarovaných lopatek ventilátoru vydával jen minimální hluk. Navzdory tichému provozu s hlučností 36 dB je ohřívač mimořádně účinný.


5.jpg





Ekologický design

Spotřebič byl vyroben z ekologických materiálů, které splňují požadavky směrnice EU RoHS, jež nedovoluje používat látky škodlivé pro zdraví nebo životní prostředí. Použitý polykarbonátový materiál ABS je také velmi trvanlivý a odolný vůči vysokým teplotám.


7.jpg





Bezdrátový provoz

Díky dálkovému ovládání můžete topení ovládat i z postele. Minimalistický, malý dálkový ovladač je navržen tak, aby se zařízení snadno ovládalo. Není nutné mířit přímo na topení, dálkové ovládání 2,4 GHz zvládne jakoukoli polohu.


1-1.jpg





Zjednodušené provozní režimy

Jednoduchý a intuitivní způsob volby mezi dvěma hlavními režimy: teplý a mírný vzduch. Kromě toho má jednotka čtyři předdefinované režimy, které se liší provozní dobou a nastavením teploty vzduchu a jsou navrženy tak, aby vyhovovaly potřebám každého uživatele.


2.jpg





Bezpečnostní systémy

Ohřívač je vybaven speciálními bezpečnostními prvky, které zajišťují maximální pohodlí. V případě přehřátí nebo převrácení jednotky bezpečnostní systém automaticky přeruší přívod energie a ohřívač se vypne. Připojením konvektoru k aplikaci Xiaomi Home navíc můžete aktivovat dětský zámek.


3-1.jpg





Kompaktní velikost

Malá a kompaktní velikost spotřebiče umožňuje jeho použití v jakékoli místnosti. Zabírá pouze 0,05 m2 prostoru, takže se pohodlně používá a skladuje.


8.jpg

Specifikace

Výrobce Smartmi
Model Inteligentní konvekční ohřívač
Kód výrobce ZNNFJ07ZM
Názevstejný výkon 2000W
Jmenovité napětí 230V
Jmenovitá frekvence 50 Hz
Barva Bílá
Frekvence Wi-Fi 2,4 GHz
Rozměry 230 x 220 x 608 mm
024205
254 ks
6970403201431

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product