• 3% sleva u platby převodem
Inteligentna głowica termostatyczna WiFi Meross MTS150HHK (HomeKit) (zestaw początkowy)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Meross MTS150HHK WiFi chytrá termostatická hlavice (HomeKit) (startovací sada)

1 099 Kč (s DPH) 908 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Startovací sada chytrého termostatu Meross MTS150H (EU) s chytrým rozbočovačem

Zajistěte si příjemné teplo domova a rozlučte se s vysokými účty za vytápění. Chytrý termostat Meross umožňuje vzdálené ovládání a plánování prostřednictvím aplikace. Podporuje také hlasové ovládání a je kompatibilní mimo jiné s Apple HomeKit, Google Assistant a Amazon Alexa. Zařízení může také automaticky vypnout vytápění, když zjistí otevřené okno. Najdete zde také chytrý rozbočovač, který je nezbytný pro správnou funkci termostatu.

Zjišťuje otevřená okna

Už se nemusíte obávat příliš vysokých účtů za vytápění. Pokud termostat zjistí otevřené okno, okamžitě vypne vytápění. Tímto způsobem se vyhnete placení velmi vysokých částek. I když zapomenete na zapnuté topení a rozhodnete se trochu vyvětrat, zařízení Meross se postará o to, abyste se nemuseli obávat.

Vytváření plánů vytápění

Jak jinak se můžete vyhnout nadměrným účtům a ušetřit peníze? Je to jednodušší, než si myslíte! Termostat Meross umožňuje vytvářet plány prostřednictvím aplikace, takže můžete snadno přizpůsobit vytápění svým potřebám a životnímu stylu. Už se nemusíte bát, že se vrátíte z práce domů do studeného domu nebo že se při odchodu zbytečně spustí topení!

Pohodlné dálkové ovládání

Nyní máte vše potřebné na dosah ruky. Termostat můžete ovládat na dálku pomocí aplikace Meross. Funguje také s Apple HomeKit, Amazon Alexa, Google Assistant a Samsung SmartThings. Díky kompatibilitě s hlasovými asistenty jej můžete pohodlně ovládat také pomocí jednoduchých příkazů. Nemáte u sebe smartphone nebo máte plné ruce práce? Několika slovy můžete nastavit topení podle svých potřeb!

Potřebné vytápění

Díky několika termostatům můžete snadno nastavit teplotu v každé místnosti tak, aby dokonale odpovídala vašim požadavkům. Jak to funguje? Každý spotřebič se ovládá samostatně. V dětském pokoji tak můžete udržovat příjemnou teplotu kolem 25 °C. V kuchyni, kde funguje trouba a plynová varná deska, stačí teplota kolem 18 °C. Nechcete, aby vám byla zima, když vylezete z horké vany? Nastavte teplotu v koupelně na přibližně 20 °C!

Snadná instalace a konfigurace

Obáváte se složité konfigurace zařízení? Ne jpotřebujete ji! Instalace termostatu je velmi jednoduchá a rychlá a díky dodávaným adaptérům je vysoce kompatibilní. K napájení termostatu stačí 2 baterie AA (nejsou součástí dodávky). Chcete víc? Chytrý rozbočovač, který najdete v balení, může ovládat až 16 termostatů, takže možnosti jsou opravdu velké! Chcete vzdáleně ovládat zařízení nakonfigurovaná v Apple Home? Stačí nastavit HomePod, Apple TV nebo iPad jako domácí rozbočovač.

Zahrnuto

  • Chytrý termostat
  • Adaptér Danfoss RA
  • Adaptér Danfoss RAV
  • Adaptér Danfoss RAVL
  • Adaptér M28 x 1,5
  • Adaptér Caleffi
  • Adaptér Giacomini
  • Inteligentní rozbočovač
  • Napájecí adaptér
  • Kabel USB
  • Uživatelská příručka

Specifikace

Výrobce Meross
Model MTS150HHK
Verze EU
Napájení 2x baterie AA 1,5 V (není součástí dodávky)
Typ spínače M30 x 1,5 (6 adaptérů je součástí dodávky)
Rozměry (termostat) 8,2 x 5 x 5 cm
Rozměry (náboj) 5,9 x 4,1 x 2,1 cm
Bezdrátový standard Rozbočovač: 802.11 b/g/n 2,4 GHz Wi-Fi, 433 MHz;
Termostat: 433 MHz
Certifikáty CE, RoHS, WEEE
Systémové požadavky iOS 13 nebo novější, Android 4.1 nebo novější, existující připojení Wi-Fi
Provozní teplota 0°C - 40°C
Skladovací teplota -40°C - 70°C
Provozní vlhkost 10-90 % (bez kondenzace)
Okolní vlhkost během skladování 5 - 90 % (bez kondenzace)
Aplikace Meross
Kompatibilita Apple HomeKit, Amazon Alexa, Google Assistant, Samsung SmartThings
030245
846 ks
6973696562654

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product