• 3% sleva u platby převodem
Inteligentna głowica termostatyczna Avatto TRV06 Zigbee 3.0 TUYA
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Chytrá termostatická hlavice Avatto TRV06 Zigbee 3.0 TUYA

633 Kč (s DPH) 523 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Chytrá termostatická hlavice Avatto TRV06 Zigbee 3.0 TUYA

Zajistěte si příjemné teplo ve svém bytě. Chytrá termostatická hlavice Avatto TRV06 vám umožní ovládat ji na dálku téměř odkudkoli na světě pomocí aplikace Tuya a vytvářet časové plány. Rozbočovač (není součástí balení) vám umožní využívat všechny funkce, které termostatická hlavice nabízí. Funguje také s chytrými hlasovými asistenty. Má řadu praktických funkcí včetně detekce otevřeného okna, odstraňování vodního kamene a ochrany proti zamrznutí. Je také vybavena LED displejem, který usnadňuje přístup ke klíčovým informacím.

Funkce odstraňování vodního kamene

Ujistěte se, že je váš radiátor plně funkční. Hlavice TRV06 jednou za dva týdny na přibližně 30 sekund zcela otevře ventil. Tím se zabrání hromadění velkého množství vodního kamene. Na displeji se zobrazí zpráva "Ad" a po 30 sekundách se radiátor vrátí do předchozího provozního stavu.

Inteligentní detekce otevřeného okna

Vysoké účty za vytápění jsou minulostí. Zařízení má funkci otevřeného okna. Co to znamená? Pokud termostatická hlavice zjistí pokles teploty v místnosti o více než 6 °C během 4 minut, okamžitě vypne vytápění. To vám ušetří peníze! Funkce se vypne, když zjistí nárůst teploty o 3 °C nebo automaticky po 48 minutách. Můžete ji také vypnout ručně.

Ještě více možností

TRV06 nabízí funkci Anti-Freezing, která účinně chrání instalaci před zamrznutím. Když je topení vypnuté a teplota v místnosti klesne pod 5 °C, jednotka automaticky zapne topení. Hlavice navíc inteligentně ukládá poslední nastavené parametry - mimořádně užitečná funkce, zejména v případě výpadku proudu. K dispozici je také dětská ochrana a je možné ovládat několik termostatů v různých místnostech.

Pohodlné dálkové ovládání

Všechny nejdůležitější informace na dosah ruky! Stáhněte si aplikaci Tuya Smart do svého chytrého telefonu nebo tabletu a pohodlně spravujte svůj TRV06 odkudkoli. Po připojení k rozbočovači (není součástí dodávky) můžete zařízení ovládat také pomocí inteligentních hlasových asistentů, jako jsou Smart Things, Google Assistant nebo Amazon Alexa - k nastavení teploty v místnosti stačí jednoduchý hlasový příkaz! Zařízení můžete také sdílet s dalšími členy a vytvořit tak společnou chytrou domácnost.

Zařaďte jej do svého denního rozvrhu

Nyní můžete vytápění domácnosti snadno přizpůsobit svému životnímu stylu. Aplikace umožňuje vytvářet týdenní plány a snadno nastavovat teplotu v jednotlivých místnostech podle vašich potřeb. Už se nemusíte bát, že se ráno probudíte ve studené místnosti!

S důrazem na detail

Termostatická hlavice Avatto je vybavenas přehledným LED displejem, abyste měli přístup k nejdůležitějším informacím o jeho provozním stavu. Informuje vás o stavu vytápění, nastavené teplotě nebo zvoleném režimu. Informuje vás také o vybití baterie.

Přiložená stránka

  • Inteligentní termostatická hlavice
  • Adaptér Danfoss RA
  • Adaptér Danfoss RAV
  • Adaptér Danfoss RAVL
  • Návod k obsluze

Technické údaje:

Výrobce: RAVFAV, s.r.o: Avatto
Model: TVR06
Barva Bílá
Rozměry 118 x 124 x 33 mm
Materiál ABS, tvrzené sklo
Systémové požadavky iOS 8.0 (a novější) / Android 4.0 (a novější)
Hlasoví asistenti Amazon Alexa, Google Home, Yandex Alice, Smart thing atd.
Aplikace Smart Life / Tuya Smart
Bezdrátové připojení 2,4 GHz / 2,4 GHz a 5 GHz
Bezdrátový protokol Zigbee 3.0
Napájení 2x baterie AA 1,5 V (není součástí dodávky)
Teplotní čidlo NTC
Teplotní rozsah 5°C~60°C
Přesnost teploty ±1°C
Vstupní napětí AC 110~240 V, 50/60 Hz
Jmenovitý proud 10A
Jmenovitý výkon 800W
Spotřeba energie v pohotovostním režimu 0,45 W/0,1 mA
Provozní teplota -10 °C ~ 40 °C
043027
282 ks
6976037360001

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product