• 3% sleva u platby převodem
Inteligentna głowica termostatyczna Avatto TRV07 Zigbee 3.0 TUYA
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Chytrá termostatická hlavice Avatto TRV07 Zigbee 3.0 TUYA

620 Kč (s DPH) 512 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Dostupnost: zboží je skladem u dodavatele
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Chytrá termostatická hlavice Avatto TRV07 Zigbee 3.0 TUYA

Termostatická hlavice Avatto TRV07 je praktické zařízení, které vám umožní pohodlně ovládat vytápění ve vaší domácnosti. Aplikace Tuya Smart umožňuje ovládat zařízení na dálku a vytvářet plány. Rozbočovač (není součástí dodávky) umožňuje využívat všechny funkce, které termostatická hlavice nabízí. K dispozici máte řadu užitečných funkcí, například detekci otevřeného okna nebo automatické odvápňování. Má také zabudovaný modul ZigBee 3.0. Má LCD displej, který usnadňuje přístup k nejdůležitějším informacím, a v sadě najdete různé adaptéry, takže s instalací zařízení nebudete mít žádné problémy.

Detekce otevřeného okna

Snižte své náklady na vytápění. Spotřebič je vybaven funkcí otevřeného okna, která se okamžitě aktivuje při detekci studeného větru a poklesu teploty o více než 1,5 °C během 4,5 minuty. Termostat automaticky nastaví teplotu na 12 °C a na displeji se zobrazí zpráva "OP". Nyní můžete zapomenout na vysoké účty za vytápění!

Automatické odstraňování vodního kamene

Ujistěte se, že je váš radiátor plně funkční. Radiátor TRV07 je vybaven funkcí automatického odstraňování vodního kamene. Co to znamená? Termostat provádí rutinní odvápnění každé pondělí ve 12:00 hodin, aby se zabránilo usazování velkého množství vodního kamene. Během celého procesu se na displeji zobrazuje zpráva "CAL".

Další funkce

Hlava si automaticky pamatuje poslední nastavení, což je velmi užitečná funkce, zejména v případě výpadku napájení. Má také speciální dětskou ochranu, která zabraňuje změnám teploty. Můžete také synchronizovat termostaty v různých místnostech a vytvořit speciální skupiny.

Všechny informace na dosah ruky

Chcete mít pohodlný přístup ke všem informacím? Stáhněte si do svého chytrého telefonu nebo tabletu bezplatnou aplikaci TUYA Smart! S ní můžete snadno spravovat svůj termostatický radiátorový ventil odkudkoli. Po připojení zařízení k rozbočovači (není součástí dodávky) jej můžete ovládat také pomocí chytrých hlasových asistentů Amazon Alexa, Google Home a podobně - k nastavení teploty v místnosti podle vašich potřeb stačí jednoduchý hlasový příkaz. Kromě toho můžete aplikaci sdílet s ostatními členy rodiny a vytvořit tak společnou chytrou domácnost.

Vytváření plánů

Přizpůsobte teplotu v ložnici nebo obývacím pokoji svému dennímu plánu. Pomocí aplikace můžete nastavit týdenní plán pro Avatto TVR07. Můžete si tak pohodlně zvolit, jakou teplotu chcete mít v noci a ráno. Kromě toho můžete hlavní jednotku propojit i s dalšími chytrými zařízeními ve vaší domácnosti a vytvořit tak chytré scenérie, jako je např. odcházení dům nebo spát.

Snadná instalace

Instalace zařízení nebude problém. Instalace je rychlá a snadná a díky přiloženým adaptérům se nemusíte obávat problémů s kompatibilitou. K napájení postačí 3 baterie AA (nejsou součástí balení). Hlavice je navíc vybavena přehledným displejem LCD, ze kterého můžete mimo jiné zjistit stav nabití zařízení.

V sadě

  • Inteligentní termostatická hlavice
  • Adaptér Danfoss RA
  • Adaptér Danfoss RAV
  • Adaptér Danfoss RAVL
  • Adaptér M28
  • Adaptér Caleffi
  • Adaptér Giacomini
  • Návod k obsluze

Technické údaje:

Výrobce: Galetium Galetium Avatto
Model: TRV07
Barva Bílá
Napájení 3x 1,5V alkalické baterie AA (nejsou součástí dodávky)
Pohotovostní proud 6 μA min
Stupeň ochrany IP20
Okolní teplota 0~50℃
Připojení M30 x 1,5 mm
Rozměry 58,4 mm x 97 mm x 58,4 mm
Hmotnost 145 g
Použití Tuya Smart / Smart Life
Protokol bezdrátové komunikace ZigBee 3.0
043202
1765 ks
6976037360018

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product