• 3% sleva u platby převodem
Chytrý termostat pro vytápění kotlů Avatto WT100 3A WiFi Tuya
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Chytrý termostat pro vytápění kotlů Avatto WT100 3A WiFi Tuya

749 Kč (s DPH) 619 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Chytrý termostat Avatto WT100 pro kotle CWU 3A Wi-Fi TUYA

Chytrý termostat Avatto WT100 obsluhuje teplovodní kotle a umožňuje přímo zapínat/vypínat jejich napájení pro zajištění teplé vody pro vytápění. Je vybaven čidlem NTC, které zajišťuje přesnost teploty na 1 °C. Má vestavěnou Wi-Fi a spolupracuje s aplikacemi Tuya, Smart Life, Amazon Alexa, Google Assistant, Yandex Alice atd.

Naprogramujte jeho provoz

Provoz termostatu můžete naprogramovat v aplikaci Tuya nebo Smart Life. Zařízení podporuje různá nastavení teploty na 5+2 / 6+1 / 7 dní nebo s 6 časovými režimy na den. Můžete také používat manuální a automatické režimy.

Pohodlné ovládání

Chytrý termostat Avatto WT100 můžete ovládat třemi různými způsoby. Výrobek funguje s aplikacemi Tuya a Smart Life, které si můžete stáhnout do svého chytrého telefonu nebo tabletu. Díky tomu můžete nastavit provoz výrobku bez ohledu na to, kde se nacházíte. Termostat můžete ovládat také pomocí hlasových příkazů - WT100 je kompatibilní s Amazon Alexa, Google Home, Yandex Alice atd. Využít můžete také dotykový displej výrobku.

Přístup k nejdůležitějším informacím

Další výhodou termostatu Avatto WT100 je jeho LCD displej. Ten vás informuje o nastaveném provozním režimu, připojení k elektrické síti, nastavené teplotě nebo o tom, zda byl aktivován bezpečnostní zámek. Kromě toho termostat zobrazuje aktuální čas. Můžete také nastavit jas displeje nebo jej zcela vypnout. Všechny nejdůležitější informace máte na dosah ruky - stačí jen letmý pohled!

Další funkce

Chytrý termostat Avatto WT100 je vybaven speciální dětskou pojistkou, která zabraňuje použití zařízení. Tím se zabrání zapnutí/vypnutí nežádoucích funkcí. Kromě toho je možné seskupit několik zařízení WT100 a získat tak ještě větší kontrolu. Přístup k zařízení můžete udělit i dalším členům domácnosti, aby jej mohli ovládat všichni.

Připojená stránka

  • Termostat
  • návod k použití
  • šrouby x2
Výrobce Avatto
Model WT100-BH-3A
Napětí AC 95-220V 50/60Hz
Maximální zatížení 3A
Senzor NTC
Displej LCD
Přesnost 1°C
Teplotní rozsah 5°C~60°C
Provozní teplota -5°C~50°C
Rozsah zobrazení teploty 0°C~51°C
Spotřeba energie <1W
Rozměry 86 x 86 x 40 mm
Použití Tuya, Smart Life
Hlasové ovládání Amazon Alexa, Google Home, Yandex Alice atd.
Připojení Wi-Fi
043141
138 ks
6976037360056

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product