• 3% sleva u platby převodem
Trekové hole Axon Touring
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-5%

Trekové hole Axon Touring

Axon Touring jsou lehké 3dílné trekové hole s vypínatelným anti-shock systémem vhodné pro turisty každého věku. Hliníkové díly jsou velmi lehké a lze je teleskopicky rozložit od minimální délky 65 cm až po maximální rozměr 135 cm. Anatomicky tvarované rukojeti jsou pro příjemný úchop vyrobeny z korku a měkčeného plastu a opatřeny neoprenovými poutky. Hole jsou zakončeny tvrzenými hroty s gumovou koncovkou a vyměnitelnými taliřky. 

556 Kč (s DPH) 585 Kč -5% 459 Kč (bez DPH)

Historie ceny     Historie ceny

Nejnižší cena za posledních 30 dní byla 527 Kč

block dočasně vyprodáno
Objednejte zboží v pracovní dny do 12:00 a expedujeme stejný den
Skladem na prodejně v Ostravě připraveno k odběru
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů
  • 3dílné teleskopické
  • nastavitelné od 65 po 135 cm
  • lehký hliníkový materiál 6061
  • anatomicky tvarované rukojeti v kombinaci korek a měkčený plast
  • neoprenové poutko
  • vyměnitelné talířky
  • vypínatelný anti-shock systém
T060305
8591286012532

Značka Axon

Axon je ryze česká firma, jejíž tradice sahá do 90 let. minulého století. Axon je zaměřena na sportovní vybavení jako jsou batohy, trekingové hole a všeobecně potřeby pro turistiku. Značka vystupuje také jako jako specialista na oblečení pro běžecké i sjezdové lyžování, cyklistiku a outdoor.

Axon je zaměřena na zákazníky na aktivní muže a ženy všech věkových kategorií, kteří sportují celý život nebo s aktivním pohybem teprve začínají. Pod produkty Axon si představme kvalitní a hlavně funkční produkty, kde se můžete spolehnout na trvanlivosti a bezpečnost.

Axon pro české a slovenské zákazníky

Co zákazníci zejména oceňují, je univerzálnost produktů a líbivý design.

Jelikož se jedná o českou značku, jsou tedy výrobky zaměřeny zejména na české podmínky a uzpůsobeny potřebám pro české a slovenské zákazníky co do ceny, kvality, velikosti nebo funkčnosti.

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product