• 3% sleva u platby převodem
Training Buddy tréninková figurína oranžová
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Training Buddy tréninková figurína oranžová

Praktická tréninková pomůcka pro fotbalové hráče všech výkonnostních úrovní a fotbalové kluby. Lehce skládací, pro použití na přírodním trávníku.
782 Kč (s DPH) 646 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů
Tréninková figurína Training Buddy slouží jako simulace opravdových hráčů k nácviku nejrůznějších herních situací i k tréninku přesnosti přímých kopů, k zahrávání trestných kopů, atd. Tato praktická tréninková pomůcka je vhodná pro fotbalové hráče všech výkonnostních úrovní a fotbalové kluby. Training Buddy se skládá z panáka z polyesterové síťoviny, kovové tyčky a pružiny s hroty pro upevnění do trávy. Rozměry samotné postavy jsou 155 x 45 cm, hroty jsou dlouhé 15 cm a celková hmotnost je přibližně 1,25 kg. Všestranná tréninková pomůcka Training Buddy vám umožní neomezeně trénovat nejrůznější fotbalové situace na přírodním trávníku. Varianty: modrá (modrá s bílou síťovinou); oranžová (modrá s oranžovou síťovinou). Pozn.: Pro řádné vypnutí postavy nejdříve podvlečte spodní gumičku pod základnou za pružinu (viz. obrázky). Našroubujte tyčku na pružinu a poté připněte postavu na tyčku pomocí suchých zipů.
48529_40355
25 ks
8591792403558
Barva
oranžová
Varianta
40355
Země původu
Čína
Celní sazebník
95069990
Držadlo
Ne

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product