• 3% sleva u platby převodem
7 Section Stickhandling hokejový trenažér
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

7 Section Stickhandling hokejový trenažér

Nastavitelný slalomový trenažér pro trénink a zlepšování stickhandlingu. Lehce přenosný, vhodný pro hokejisty, inline hokejisty i florbalisty.
881 Kč (s DPH) 728 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů
Merco 7 Section Stickhandling je tréninková pomůcka, která slouží pro nácvik a zlepšování stickhandlingu – práce s hokejkou. Můžete jej používat na ledě i mimo něj, například na střelecké desce Shooting Pad. Trenažer je vyrobený z odolného PP materiálu a je složený ze sedmi částí, které lze libovolně natočit a vy si tak nastavíte dráhu dle libosti. Délka jedné části je 45,5 cm, délka mezi základnami 35 cm, výška je 10 cm a celková hmotnost je 1,05 kg. Díky nízké hmotnosti a rozměrech po složení (46 x 25 x 11 cm) je lehce přenosný a můžete jej tak přidat do tašky k ostatním věcem na trénink. Zpestřete si svůj trénink a zlepšujte neustále své hokejové schopnosti a práci s hokejkou!
29991_37137
146 ks
8591792371376
Varianta
37137
Země původu
Čína
Celní sazebník
95069990

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product