• 3% sleva u platby převodem
MultiColour Triple agility žebřík, trojitý délka 4,5 m
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

MultiColour Triple agility žebřík, trojitý délka 4,5 m

4,5 a 9 m. Největší proskakovací žebřík ze tří řad, ve dvou různých délkách. Snadno nastavitelné barevné příčky s madly.
1 138 Kč (s DPH) 940 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů
Třířadý agility žebřík Merco MultiColour Triple je tréninková pomůcka pro kondiční přípravu sportovců. Celkem 30 gumových příček u provedení 4,5m, nebo 60 gumových příček u provedení 9m lze snadno nastavit pro přizbůsobení vzdálenosti mezi jednotlivými příčkami podle potřeb a nápaditosti uživatele. Součástí agility žebříku Merco MultiColour Triple jsou madla, která se protahují středem příček a zabraňují zamotání žebříků + obal pro snadné uskladnění. U obou variant žebříku je šířka 125 cm. Upozornění: Agility žebříky neslouží v žádném případě k lezení, nýbrž ke cvičení techniky a rychlosti sportovců na zemi.
25466_25467
15 ks
8591792254679
Délka
4,5 m
Země původu
Indie
Celní sazebník
95069190

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product