• 3% sleva u platby převodem
Pánská Sportovní Polokošile Shirt Black-Anthracite 101684.110
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Máme vzorkovou prodejnu JOMA. Oblékáme sportovní kluby i jednotlivce.

joma dodavatel cislo 1

Produkty Joma s rychlým doručením 

Dopřej si to nejlepší pro halové sporty. Sálovky Joma dovážíme přímo ze Španělska.

Vyber si ty nejlevnější produkty Joma za super cenu.

Pánská Sportovní Polokošile Shirt Black-Anthracite 101684.110

  • S
690 Kč (s DPH) 570 Kč (bez DPH)
check ihned k dodání
Objednejte zboží v pracovní dny do 12:00 a expedujeme stejný den
Skladem na prodejně v Ostravě připraveno k odběru
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Winner Short Sleeve Polo je sportovní oděv určený pro muže i děti. Jeho ležérní styl z něj dělá univerzální možnost pro různé příležitosti. Tato polokošile má žebrovaný polo límeček s rozepínáním na tři knoflíky, který jí dodává klasický a elegantní nádech. Toto polo vyniká kromě svého designu i svými technickými vlastnostmi. Je to základní a všestranný produkt, ideální pro kombinaci s různými outfity. Pohodlí je jednou z hlavních vlastností tohoto polo, protože je vyrobeno z vysoce kvalitních materiálů, které poskytují volnost pohybu.

Měkkost tkaniny zaručuje příjemný pocit při kontaktu s pokožkou, zatímco její prodyšná tkanina umožňuje dostatečné větrání, aby bylo tělo během fyzické aktivity v chladu a suchu. Polokošile Winner Short Sleeve Polo je vyrobeno z 65% polyesteru a 35% bavlny, což mu dodává trvanlivost a odolnost proti opotřebení. Stručně řečeno, tento sportovní produkt kombinuje styl, pohodlí a kvalitu a stává se ideální volbou pro ty, kteří hledají univerzální a funkční oděv.

Technologie:

  • Svoboda pohybu: Oděvy vyrobené z elastického úpletu, který usnadňuje pohyb během cvičení. Dokonale se přizpůsobí tělu a umožní vám cvičit s naprostou svobodou pohybu.
  • Pohodlí: Vyrobeno z optimální tkaniny pro větší pohodlí a přizpůsobení tělu, pomáhá vám usnadnit rozvoj sportovní aktivity díky pohodlí oděvu.
  • Lehkost: Oděvy vyrobené z mikrovlákna pro maximální flexibilitu při sportu. Díky lehké technologii tkaniny se během tréninku necítíte zatížení.

Charakteristika:

  • Polo límec
  • Lehká a pohodlná tkanina
  • Barevně kontrastní střihy
  • Vyšívané logo
  • 65% Polyester, 35% Bavlna
101684.110
1 ks

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product