• 3% sleva u platby převodem
Micro Spikes protiskluzové návleky balení 1 pár velikost (obuv) M
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Micro Spikes protiskluzové návleky balení 1 pár velikost (obuv) M

Praktické a kvalitní nesmeky na boty pro větší bezpečnost při zimních teplotách, s nerezovými hroty a jednoduchou instalací.
573 Kč (s DPH) 474 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů
Protiskluzové návleky / nesmeky Merco Mico Spikes zajistí perfektní přilnavost na všech ledových plochách. Dvanáct nerezových hrotů pro každou botu, uspořádaných v diamantovém vzoru umožňuje rovnoměrné rozložení hmotnosti na hrotech a Vám tak dodá potřebnou stabilitu a trakci na jakémkoliv zledovatělém povrchu. Protiskluzové návleky Merco Mico Spikes mají kromě ocelových hrotů postroj z elastického TPE, který umožňuje pohodlné a rychlé natažení na zimní, trekingovou i běžnou vycházkovou obuv ve velikostním rozmezí UK 6 – UK 10 (EUR 39 – EUR 45). Protiskluzové návleky Merco Mico Spikes jsou 400 gramů lehký praktický doplněk pro zimní turistiku, zimní procházky, zimní běh a obecné použití v zimním podmínkách při teplotách až do mínus 40°C. Návleky Micro Spikes se prodávají po páru.
28421_31591
15 ks
8591792315912
Země původu
Indie
Celní sazebník
73269098
Balení
1 pár
Velikost (obuv)
M

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product