• 3% sleva u platby převodem
Kabel USB-C do Lightning Baseus Tungsten Gold, 20W, 5A, PD, 1m (czarny)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kabel USB-C na Lightning Baseus Tungsten Gold, 20W, 5A, PD, 1m (černý)

166 Kč (s DPH) 137 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Rychlé nabíjení

Datový kabel Tungsten Gold Fast Charging je kabel určený pro iPhone a iPad, který podporuje rychlé nabíjení Power Delivery až do 20 W a je kompatibilní s nabíječkami PD18W. Kabel také umožňuje rychlý přenos dat rychlostí až 480 Mb/s, což umožňuje jak rychlé nabíjení baterie, tak stejně rychlý přenos dat.

6.jpg


Regulace napětí

Kabel je vybaven inovativním čipem, který rozpozná, které zařízení je k němu připojeno. Pokud telefon nebo tablet nemá systém rychlého nabíjení, použije se nižší napětí, aby bylo nabíjení bezpečné. Inteligentní detekce zařízení vám umožní kabel používat rychle, ale také bezpečně bez ohledu na to, jaký model produktu Apple máte.

9.jpg


Pevné a odolné

Kabel je mimořádně odolný díky použití vysoce kvalitních materiálů a moderních řešení. Jádro je tvořeno pěti měděnými vlákny, která zajišťují rychlý přenos dat. Vnější strana kabelu je chráněna extrémně odolným nylonovým vláknem, které chrání před poškozením, ale také před zamotáním. Konec kabelu je vyroben z odolné zinkové slitiny, takže nezanechává skvrny ani nerezaví a zároveň poskytuje mimořádně stylový vzhled.

8.jpg

Specifikace




Výrobce Baseus
Název Zlatý datový kabel pro rychlé nabíjení wolframu
Model CATLWJ-01
Materiál Nylon, slitina zinku
Barva Černá
Délka 1 m
Konektory USB-C, Lightning
Rychlost přenosu 480 MB/s

024644
238 ks
6953156232037

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product