• 3% sleva u platby převodem
Kabel USB do Lightning Baseus Cafule, 2.4A, 2m (biały)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kabel USB-Lightning Baseus Cafule, 2,4 A, 2 m (bílý)

174 Kč (s DPH) 144 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Kabel Baseus CALJK-B02

Kabel Baseus CALJK-B02 z USB na Lightning umožňuje rychlé nabíjení zařízení Apple proudem až 2,4 A. Podporuje protokol PD a je kompatibilní se smartphony iPhone. Díky vysoce kvalitním materiálům je vysoce odolný a speciální čip zajišťuje bezpečnost používání. Kabel navíc umožňuje rychlý přenos dat rychlostí až 480 MB/s.

0_1.jpg


Nabíjení iPhonu během několika okamžiků

Rychlé nabíjení s proudem 2,4 A znamená, že s kabelem nabijete iPhone během chvilky. Je tedy ideální pro napájení široké škály chytrých telefonů Apple, od Series 12 po Series 6. Ať už používáte jakýkoli telefon, toto praktické příslušenství vás nezklame. A ušetří vám čas - takže se k používání plně nabitého telefonu vrátíte ještě rychleji!

0_6.jpg


Celková bezpečnost používání

Teplota kabelových konektorů se udržuje konstantní. Nemusíte se tedy bát, že by se přehřály a poškodily baterii telefonu, ani když ho používáte během nabíjení. Konektory jsou také vybaveny speciální gumovou ochranou, která chrání nabíjecí porty před poškrábáním.

0_4.jpg


Výjimečný výkon

4 pásy zesílených jader jsou neuvěřitelně účinným vodičem, který umožňuje velmi rychlé nabíjení vašich zařízení. Proces je navíc vylepšen kvalitním a odolným konektorem, který dokonale zapadá do portu iPhonu a zůstává bezpečně na svém místě, aniž by se uvolnil nebo vypadl. Přídavná gumová ochrana navíc chrání vstup telefonu před poškrábáním.

0_7.jpg


Rychlé nabíjení, rychlý přenos dat

Kabel řady Baseus Cafule není jen rychlý - je bleskovýMůže přenášet soubory mezi zařízeními rychlostí až 480 MB/s. S tímto funkčním příslušenstvím už nemusíte donekonečna čekat, než se vaše dokumenty, fotografie nebo videa zkopírují z iPhonu do počítače nebo notebooku. trvá to jen chvilku!

0_10.jpg


Bude vám sloužit mnoho let

Výrobek je působivě odolný. Vysoce kvalitní zinková slitina je odolná proti oxidaci a vyblednutí. Opletený nylonový plášť kabelu chrání jemný vnitřek kabelu a prodlužuje jeho životnost. Je překvapivě robustní - nebojí se ohýbání ani natahování. Díky tomu je mimořádně odolný proti opotřebení.

0_9.jpg

Specifikace




Výrobce Baseus
Název Kovový datový kabel Cafule Series USB to IP
Model CALJK-B02
Materiál Slitina zinku + opletený nylon
Barva Bílá
Rychlost přenosu 480 MB/s
Délka 2 m
Intenzita 2,4 A

025091
11 ks
6953156202290

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product