• 3% sleva u platby převodem
Kabel USB-C do USB-C Baseus Cafule, 100W, 1m (czarny)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kabel USB-C na USB-C Baseus Cafule, 100 W, 1 m (černý)

143 Kč (s DPH) 118 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Rychlonabíjecí kabel od společnosti Baseus

Kabel je určen k nabíjení notebooků, tabletů a telefonů od výrobců, jako jsou Apple, Samsung, Huawei, Honor a Xiaomi. Kabel USB-C na USB-C podporuje standardy Power Delivery, Huawei Super Charge 5A a Quick Charge 3.0 a přenos dat rychlostí 480 Mb/s.

Povrchová úprava kabelu

Díky integrované konstrukci, materiálu ze zinkové slitiny a UV povlaku je kabel odolný proti oxidaci a ztrátě barvy. Zástrčky kabelů jsou trvanlivé a odolné proti oděru a oxidaci, takže bezpečně zapadají do portů i po delším používání. Nylonový oplet poskytuje dodatečnou ochranu, pružnost a odolnost a usnadňuje skladování. Spojení mezi kabelem a zástrčkou je navíc vyztuženo pružným TPE. Pásek na suchý zip zabraňuje zamotání kabelů a pomáhá udržovat pořádek. Kabel je navíc k dispozici v bílé, fialové, zelené a černé barvě.

Zabezpečení

Díky technologii inteligentního nabíjení kabel chrání zařízení před přebíjením, vybíjením, přepětím, přehřátím, nadproudem, zkratem a elektromagnetickými poli, takže kabel i nabíjené zařízení jsou chráněny. Kromě toho můžete telefon během nabíjení používat bez obav z přehřátí konektoru, které by mohlo poškodit baterii. Kabel je navíc vybaven režimem Trickle, takže můžete telefon nabíjet i v noci bez obav, protože když se zařízení nabíjí, automaticky se přepne do pohotovostního režimu.

Specifikace

Model CATJK-C01
Power 100 W (5 A/20 V)
Přenos dat 480 MB/s
Délka kabelu 1m
Dokončení Zinek + nylon
Kompatibilita zařízení s konektorem typu C
Barva Černá

025142
1058 ks
6953156202320

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product