• 3% sleva u platby převodem
Kabel USB do USB-C Baseus Cafule, 66W, 0.25m (czarny)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kabel USB-C Baseus Cafule, 66 W, 0,25 m (černý)

143 Kč (s DPH) 118 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Kabel USB na USB-C Baseus

Kabel Baseus USB na USB-C umožňuje okamžité nabíjení většiny zařízení s výkonem až 66 W. Je pečlivě vyroben z vysoce kvalitních materiálů a je mimořádně odolný. A speciální režim průtoku zajišťuje naprostou bezpečnost při používání. Kabel navíc umožňuje neuvěřitelně rychlý přenos dat až 480 MB/s.


Systém rychlého nabíjení

Díky inovativní technologii nabíjení můžete pomocí kabelu extrémně rychle dobít baterii telefonu. Po přibližně 30 minutách je baterie nabitá na více než 50 %. Produkt je ideální pro napájení mnoha různých modelů včetně Xiaomi, HONOR a Samsung. Ať už používáte jakýkoli smartphone, toto praktické příslušenství vás nezklame.


Bezpečnost na prvním místě

Teplota konektorů kabelu je udržována na konstantní úrovni, takže se nemusíte bát, že by se přehřály a poškodily baterii telefonu, pokud je používáte při napájení. Bezpečnost používání zvyšuje také speciální režim trickle, který se automaticky zapne po dokončení nabíjení, což vám umožní vyhnout se potenciálnímu nebezpečí i v případě, že výrobek používáte v noci a nemůžete dohlížet na jeho správnou funkci během spánku.


Okamžitý přenos

Kabel řady Baseus Cafule se vyznačuje nejen rychlým nabíjením. Nabízí také extrémně rychlý přenos dat, který umožňuje přenášet soubory mezi zařízeními rychlostí až 480 MB/s. Už nemusíte donekonečna čekat, než se všechny vaše dokumenty, fotografie nebo videa zkopírují z vašeho smartphonu do počítače nebo notebooku, protože s tímto funkčním příslušenstvím to trvá jen okamžik!


Dokonalá povrchová úprava

Pevná konstrukce spolu s měděným jádrem je příčinou neuvěřitelně účinného vodiče, díky němuž je nabíjení vašich zařízení tak efektivní. K tomu přispívá i stabilní konektor, který přesně zapadne do portu telefonu a zůstane bezpečně na místě, aniž by se uvolnil nebo vypadl. Přídavná gumová ochrana navíc chrání vstup telefonu před poškrábáním.


Vezměte si ji všude s sebou

Výrobek je překvapivě odolný. Zinková slitina s UV povlakem je odolná proti oxidaci a vyblednutí. Opletený nylonový povlak chrání jemný vnitřek kabelu a prodlužuje jeho životnost. Je robustní, takže se nebojí ohýbání ani natahování.


Specifikace

Výrobce Baseus
Model CAKF000001
Materiál Slitina zinku + opletený nylon
Barva Černá
Rychlost přenosu 480 MB/s
Délka 0.25 m
Vstupní port USB
Výstupní port USB-C

028764
298 ks
6953156209749

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product