• 3% sleva u platby převodem
Kabel USB-C do Lightning Baseus Display, PD, 20W, 1m (czarny)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kabel USB-C na Lightning Baseus Display, PD, 20 W, 1 m (černý)

253 Kč (s DPH) 209 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Kabel USB-C na Lightning Baseus CATLSK-01

Nyní můžete iPhone okamžitě nabíjet a přenášet soubory rychlostí až 480 Mb/s. Kabel Baseus USB-C na Lightning podporuje rychlé nabíjení PD s výkonem 20 W a díky vestavěnému displeji můžete průběžně kontrolovat napájení. Výrobek je také velmi odolný a jeho pokročilý čip zajišťuje bezpečné používání a chrání vaše zařízení před poškozením.

Objevte výhody rychlého nabíjení

Nebaví vás nekonečné čekání na nabití telefonu? S Baseusem je to minulost! Produkt podporuje rychlé nabíjení PD 20 W, což znamená, že dokáže například obnovit 60 % energie smartphonu za pouhých 30 minut. Produkt je zpětně kompatibilní s PD 18 W a je vhodný pro většinu modelů telefonů a tabletů Apple.

Stačí se podívat na vestavěný displej

Nyní můžete na první pohled zkontrolovat aktuální rychlost nabíjení. Kabel je vybaven malým, ale snadno čitelným displejem, který zobrazuje jeho výkon v reálném čase. Můžete tak sledovat jeho výkon a mít neustálý přístup k užitečným a spolehlivým informacím.

Chytrá řešení

Nebojte se o bezpečnost svých zařízení. Pokročilý čip inteligentního kabelu zajišťuje stabilní nabíjení bez nebezpečí. Automaticky detekuje aktuální výkon a zobrazuje hodnotu na vestavěné obrazovce. Zároveň pomáhá chránit iPhone před poškozením.


Okamžitý přenos souborů

Rychlé nabíjení není všechno! Kabel Baseus nabízí stejně vysokou rychlost přenosu dat až 480 Mb/s. Nyní můžete přenášet všechny potřebné soubory mezi zařízeními během chvilky! Fotografie, videa nebo dokumenty - už nemusíte donekonečna čekat, až dorazí na místo určení.

Vylepšený design

Proč je kabel tak rychlý a stabilní? Propracovaný a promyšlený design! 5 pásků pocínované mědi zajišťuje lepší vodivost a menší odpor. Konektor je navíc navržen tak, aby dokonale zapadl do portu iPhonu - i když používáte další pouzdro. To zajišťuje ještě stabilnější a spolehlivější nabíjení.


Překvapí vás odolností

Hledáte kabel, který vám bude dlouho perfektně sloužit? Právě jste ho našli! Nejcitlivější části výrobku jsou optimálně chráněny před poškozením. Konektory ze slitiny zinku jsou odolné vůčioxidaci, opotřebení a přehřátí. Nylonové opletení chrání kabel před ohýbáním, natahováním a dokonce i lámáním, čímž mu dodává výjimečnou pevnost a pružnost.

Snadná přeprava a skladování

Tento praktický kabel lze bez problémů používat nejen doma, ale také například v práci nebo na dovolené. Připojené zapínání na suchý zip usnadňuje skladování a přepravu. Nyní ji můžete snadno vzít kamkoli potřebujete, vyhnout se zamotání a udržovat ji v pořádku!

Specifikace

Výrobce Baseus
Název Datový kabel pro rychlé nabíjení displeje
Model CATLSK-01
Materiál Slitina zinku + nylonový oplet
Barva Černá
Napájení Až 20 W (9 V / 2,22 A)
Rychlost přenosu 480 Mb/s
Vstupní rozhraní USB-C
Výstupní rozhraní Flash
Délka 1 m
028763
152 ks
6953156208636

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product