• 3% sleva u platby převodem
Kabel USB do Lightning Baseus Cafule, 2.4A, 0,25m (czarny)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kabel USB-Lightning Baseus Cafule, 2,4 A, 0,25 m (černý)

104 Kč (s DPH) 86 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Kabel USB - Lightning 2,4 A od společnosti Baseus CALJK-01 BARVA ČERNÁ


Tento kabel je kompatibilní se zařízeními Apple s konektorem Lightning určeným pro rychlé nabíjení baterie iPhonu. Je vyrobena z vysoce kvalitních materiálů, které ji chrání před poškozením. Příkladem je nylonové opletení, které se nedeformuje ani neláme, a baterie, která je odolná proti poškození a přehřátí. Kromě toho chrání gumová ochrana před poškrábáním a mechanickým poškozením.

Expresní nabíjení baterie

Kabely se nabíjejí maximálním proudem až 2,4 A. Nabíjení probíhá rychle a bez rušení. Nabíjejte baterii iPhonu a šetřete čas.

Odolný kabel

Kabel je vyroben z vysoce kvalitních produktů. Patří mezi ně materiály, jako jsou kovové koncovky zástrček, nylonové opletení chránící před poškozením a měděné jádro zvyšující rychlost přenosu dat.

Současný přenos dat a nabíjení

Když budete mít tento kabel, nebudete si muset vybírat mezi nabíjením telefonu a přenosem souborů. Tento model kabelu umožňuje obojí současně. To umožňuje rozhraní USB 2.0 s přenosovou rychlostí až 480 Mb/s.

Specifikace

Značka Baseus
Model CALJK-01
Materiál Slitina zinku + nylonový oplet + kovové hroty
Rychlost přenosu 480 Mb/s
Délka 0,25 m
Aktuální 2,4A
Barva Černá
029662
381 ks
6953156202238

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product