• 3% sleva u platby převodem
Kabel USB-C do Lightning Baseus Dynamic, 20W, 1m (biały)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kabel USB-C na Lightning Baseus Dynamic, 20 W, 1 m (bílý)

166 Kč (s DPH) 137 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Kabel Baseus Dynamic USB Type-C (CALD000002)
COLOR WHITE

Kabel je kompatibilní se zařízeními Apple. Rychle nabíjí telefony výkonem 20 W. Je určen pro zařízení Lightning a podporuje protokol Power Delivery. Inteligentní nastavení proudu a napětí podle typu nabíjení zajišťuje bezpečnost. Integrované obvody a konektor s konstantní teplotou zajišťují spolehlivost zařízení.


Rychlé nabíjení baterie

Kabel nabíjí 20 W a podporuje protokol Power Delivery. Dokáže nabít baterii iPhonu až na 50 % za 30 minut. Ušetříte tak čas, který můžete věnovat příjemnějším věcem.

Spolehlivost a odolnost proti poškození

Kabel je vyroben z vysoce kvalitních produktů, jako jsou součásti ABS, které odolávají oxidaci a vyblednutí. Gumové prvky slouží jako ochrana portů a kovových svorek telefonu. Nylonový opletený plášť chrání kabel zvenčí a zabraňuje jeho deformaci a poškození v důsledku ohýbání. Součástí balení je pásek na suchý zip, který lze použít k zajištění kabelu po jeho složení. Kompatibilní se zařízeními Apple od řady 12 po 6S. Výrobek je kompatibilní s 18W a 20W protokolem.


Současné nabíjení a přenos dat

S tímto kabelem můžete nabíjet a přenášet data současně. K tomu stačí připojit kabel k počítači. Zařízení umožňuje přenos mezi zařízeními rychlostí až 480 Mb/s. To je možné díky standardu USB 2.0.

Specifikace

Značka Baseus
Model CALD000002
Materiál ABS + nylonový oplet
Napájení PD 20 W
Rychlost přenosu 480 Mb/s
Délka 1m
Vstupní rozhraní USB-C
Výstupní rozhraní Flash
Barva Bílá

029318
361 ks
6932172601881

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product