• 3% sleva u platby převodem
Kabel USB-C do Lightning Baseus Crystal Shine, 20W, PD, 2m (niebieski)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Baseus Crystal Shine kabel USB-C na Lightning, 20 W, PD, 2 m (modrý)

161 Kč (s DPH) 133 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Baseus Crystal kabel USB-C na Lightning, 20 W, PD, 2 m (modrý)

Kabel tohoto modelu je mimořádně funkční a stylový. Kromě toho se velmi pohodlně používá. Výrobek je také velmi odolný a bezpečný. Tyto věci mají několik aspektů. Jednou z nich je rychlé a bezpečné nabíjení. Toho je dosaženo díky novému modelu jádra, pozinkovaným výztuhám, čtyřem vodičům a výkonu 20 W. Kabel má také regulaci teploty. Umožňuje současné nabíjení a přenos dat. Je odolný díky zabudované tkanině, zesílenému konektoru a vydrží zasunutí a vyjmutí zástrčky až 3000 a 10000krát. Kabel je navíc stylový díky tkanině a lesklému povrchu.

Rychlé a bezpečné nabíjení

Novější model s jádrem poskytuje nižší elektrický odpor a rychlé nabíjení. Pro další zlepšení nabíjení se k výrobě kabelu používá pozinkovaná výztuž a měděný kabel se čtyřmi vodiči. Výkon, kterým lze kabel nabíjet, je 20 W. Díky tomu můžete zkrátit dobu čekání na nabití telefonu. Kabel zabraňuje přehřátí. Je to díky inteligentní regulaci teploty. Můžete si být jisti, že nabíjení bude bezpečné.


Přenášejte data a zároveň nabíjejte

Zařízení umožňuje současné nabíjení a přenos dat rychlostí 480 Mb/s. Za tímto účelem stačí připojit kabel k notebooku nebo počítači. Tím se šetří čas a používání kabelu je ještě pohodlnější.


Styl

Toto praktické zařízení je nejen funkční, ale také stylové. Má na dotek příjemný hliníkový materiál a lesklý povrch kabelu. Je také k dispozici v několika barevných variantách, takže si můžete vybrat tu, která vám nejlépe vyhovuje a vytváří stylový gadget.


Odolnost

Tkanina použitá na výrobu kabelu zabraňuje zamotání. Kromě toho je odolný proti roztažení. Kabel má zesílený konektor z důvodu zvýšené ochrany SR. Vydrží tak více než 10 000 ohybů. Pravděpodobně jste se již mnohokrát setkali s tím, že se nabíjecí kabel po nějaké době po vložení do telefonu zlomil. Tento produkt toto riziko minimalizuje. Nabíjecí kabely se také opotřebovávají při zasouvání a vysouvání zástrčky. Tento model tento problém řeší. Zástrčku telefonu lze použít až pro 3 000 vložení a vyjmutí. Druhá část kabelu má životnost až 10 000 zástrček.


Specifikace

Značka Baseus
Model CAJY000303
Typ USB-C na Lightning
Materiál Hliníková slitina + tkaný oplet
Napájení PD 20W
Rychlost přenosu 480 Mb/s
Délka 2 m
Barva Modrá

030331
127 ks
6932172602789

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product