• 3% sleva u platby převodem
Kabel USB do USB-C Baseus Crystal Shine, 100W, 2m (fioletowy)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kabel Baseus Crystal Shine z USB na USB-C, 100 W, 2 m (fialový)

131 Kč (s DPH) 108 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Kabel pro rychlé nabíjení a přenos dat řady Baseus Crystal Shine

Představujeme kabel Baseus CAJY000505 pro rychlé nabíjení a přenos dat. Díky univerzálnímu výstupu USB-C můžete snadno nabíjet telefon nebo notebook. Maximální výkon 100 W umožňuje okamžité dobití zařízení nebo stejně rychlý přenos dat.


Nabíjení a přenos dat současně

Díky výstupu USB-C můžete během chvilky nabíjet svůj chytrý telefon, notebook nebo dokonce konzoli Nintendo Switch. Navíc rychlost přenosu dat až 480 Mb/s zajišťuje bleskový přenos souborů mezi vybranými zdroji.


Prémiové materiály

Vadí vám, že se vývody vaší nabíječky vždy poškodí? CAJY000505 používá opletený plášť kabelu pro zvýšení odolnosti. Zástrčka se navíc ke kabelu připojuje pomocí speciální výztuhy, aby byla celá konstrukce odolná proti ohýbání a natahování. Díky použitým řešením je 8žilový kabel uvnitř velmi odolný a zaručuje dlouhou životnost bez nutnosti výměny!


Stylový a pohodlný design

Řada Baseus Crystal Shine je kombinací funkčnosti a stylu. Díky 2 m dlouhému kabelu jej lze snadno použít v mnoha situacích. Už nebudete muset sedět půl metru od kontaktu! Navíc si můžete díky více barevným variantám vybrat něco speciálního pro vás!


Specifikace

Výrobce Baseus
Model Série Crystal CAJY000505
Rychlost přenosu až 480 Mb/s
Maximální zatížení až 100 W
Typ konektoru USB-A - USB-C
Standard USB USB 2.0
Délka 2 m
Barva Fialová

030619
362 ks
6932172602857

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product