• 3% sleva u platby převodem
Kabel USB do USB-C Joyroom S-UC027A12 3A, 1.2m (czarny)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kabel Joyroom USB na USB-C S-UC027A12 3A, 1,2 m (černý)

97 Kč (s DPH) 80 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Kabel USB-C Joyroom S-UC027A12 3 A 1,2 m

Nabíjejte svá zařízení za ještě kratší dobu. Kabel USB-C od společnosti Joyroom má jmenovitý proud 3 A, takže můžete rychle nabíjet například tablet nebo telefon. Umožňuje také přenos souborů rychlostí až 480 Mb/s. Je také velmi robustní a odolný proti poškození. Najdete zde také praktický uzávěr na suchý zip, který usnadňuje skladování a přepravu kabelu.

Rychlé nabíjení - rychlý přenos dat

Nyní můžete své zařízení nabít během chvilky. Kabel poskytuje proud až 3 A, což umožňuje rychle obnovit napájení zařízení, jako jsou chytré telefony a tablety. Tím však pohodlí nekončí. Produkt můžete také použít k efektivnímu přenosu souborů. Díky přenosové rychlosti až 480 Mb/s nemusíte na všechny své fotografie a videa čekat příliš dlouho.

Pečlivě promyšlený design

Díky vylepšené konstrukci je kabel mimořádně odolný. Je odolný proti ohýbání, opotřebení a poškození a jeho zesílený kabel zajišťuje stabilnější a rychlejší nabíjení. Odolnost výrobku zvyšuje kvalitní nylonový oplet. Kabel má také pozlacené konektory pro mimořádně dlouhou životnost a inteligentní čip, který jej chrání před přehřátím.

Široká kompatibilita

Kabel je kompatibilní s mnoha zařízeními vybavenými portem USB-C. Můžete snadno nabíjet svůj MacBook, notebook Dell nebo Lenovo, smartphone Xiaomi nebo Samsung, iPad nebo konzoli Nintendo Switch. Můžete jej také použít k připojení krytu pevného disku. Díky použité technologii navíc kabel zajišťuje nejen rychlé, ale i bezpečné nabíjení.

Specifikace

Výrobce Joyroom
Model S-UC027A12
Barva Černá
Typ USB na USB-C
Napětí max. 3 A.
Rychlost přenosu Až 480 Mb/s
Materiál PVC + nylonový oplet
Délka 1,2 m

039165
130 ks
6941237196385

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product