• 3% sleva u platby převodem
Kabel Lightning LDNIO LS421 1m
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Lightning kabel LDNIO LS421 1m

54 Kč (s DPH) 45 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Lightning kabel LDNIO LS421 1m

Získejte bezkonkurenční pohodlí při nabíjení telefonu. Kabel LDNIO LS421 vám díky proudu 2,4 A umožní okamžité obnovení napájení. Jeho hranatý design zaručuje neuvěřitelné pohodlí při používání smartphonu během nabíjení. Kabel se vyznačuje vysokou odolností a solidním zpracováním. Je kompatibilní s celou řadou zařízení Apple.


Rychlé nabíjení

Užijte si rychlé nabíjení. Kabel nabízí nabíjení maximálním proudem 2,4 A, takže nabíjení smartphonu nebude trvat dlouho. Navíc umožňuje přenášet data i během nabíjení zařízení.


Pro hráče

Úhlový design kabelu vám usnadní používání telefonu a poskytne výjimečný komfort při používání. Speciálně navržený konektor se ohýbá pod úhlem 90°, aby se zabránilo zlomení nebo poškození kabelu. Díky tomu můžete na telefonu hrát hry i během nabíjení.


Odolná konstrukce

Kabel je vyroben z mimořádně odolných materiálů, které jsou extrémně trvanlivé. Odolný oplet zabraňuje zamotání kabelu a chrání jej před drobným poškozením. Kabel navíc prošel řadou přísných bezpečnostních testů - nemusíte se tedy obávat o bezpečnost svých zařízení při nabíjení.


Specifikace: Kabel je vybaven kabelovou zásuvkou, která je součástí balení:

Výrobce: Česká republika Výrobce: Česká republika LDNIO
Model: LS421
Délka 1 m
Výstupní proud 2.4A
Barva Červená
Konektory USB-A / Lightning
042894
93 ks
5905316143241

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product