• 3% sleva u platby převodem
  • Doprava zdarma
Bezprzewodowy odkurzacz pionowy Dreame V11
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Akumulátorový stojanový vysavač Dreame V11

5 959 Kč (s DPH) 4 925 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Dostupnost: zboží je skladem u dodavatele
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Nová éra vysavačů

S revolučním vysavačem Dreame V11 nebyl úklid bytu, domu nebo auta nikdy tak snadný a rychlý. Výkonný bezkartáčový motor, který je součástí přístroje, poskytuje obrovský sací výkon, takže si vysavač poradí s jakýmikoli nečistotami. Nízká hmotnost (pouze 1,6 kg) a moderní displej OLED ještě více usnadňují čištění.

Snadné skladování a čištění

Speciální nástěnný držák šetří úložný prostor a nádobu na prach a filtry lze snadno čistit pod tekoucí vodou, aby se zachoval vynikající čisticí výkon a prodloužila životnost vysavače.

Prodloužená pracovní doba

Vylepšená baterie s kapacitou 3000 mAh zajišťuje na jedno nabití 90 minut nepřetržitého provozu, což stačí na důkladné vysávání velkého prostoru. Po vybití baterie trvá plné nabití 4 hodiny.

Tichý provoz

Dreame V11 je extrémně tichý, v úsporném režimu vydává pouze 73 dB. To je možné díky sedmistupňovému systému Performance, který mimo jiné zahrnuje pěnu pohlcující zvuk, přesné spojování dílů, optimalizované proudění vzduchu a vylepšenou ventilaci.

Nová generace bezkartáčových motorů

Extrémně výkonný bezkartáčový motor vysavače Dreame SPACE 4.0 se otáčí rychlostí až 125 000 otáček za minutu s vysokým sacím výkonem 140 AW, což mu umožňuje vyčistit i ta nejšpinavější místa. Pokročilý chladicí systém umožňuje stabilní provoz motoru bez přerušení a bez obav z přehřátí.

Filtrace na nejvyšší úrovni

Kromě toho si 12stupňový cyklónový filtrační systém poradí s prachem, pylem, zvířecími chlupy a všemi částicemi o velikosti až 0,3 mikronu. Pětistupňový filtrační systém zachytí 99,7 % prachu, nečistot a bakterií, takže vzduch je mnohem čistší. To je ideální pro alergiky.

Tipy pro každou příležitost

Vysavač je vybaven čtyřmi kartáči: jedním na podlahy, jedním na koberce a rohože, malým kartáčem na nábytek a úzkým kartáčem na štěrbiny. V kombinaci s jedním ze 3 režimů výkonu (ECO, normální a TURBO) vám vyměnitelné nástavce umožní komplexní vysávání jakéhokoli prostoru. Lze jej používat s dlouhou podlahovou hadicí, flexibilní hadicí pro těžko přístupná místa nebo jen s kartáčem jako ruční vysavač.

Zahrnuto

  • Akumulátorový vysavač Dreame V11
  • Nástavec 2 v 1 pro nabíjení a skladování
  • Napájení
  • Drhnoucí tryska 2v1
  • Kartáč 2v1
  • Měkká kartáčová tryska
  • Malá mechanická tryska
  • Ohebné prodlužovací potrubí
  • Prodlužovací potrubí

Specifikace:

Model Dreame V11
JáNové napětí 25,2 V
Hmotnost 1,6 kg
Kapacita baterie 3000 mAh
Sací výkon 22000 Pa
Čistící síla 150 AW
Kapacita nádrže na prach 500 ml
Jmenovitý výkon 450 W
Motor Vysokorychlostní motor Dream Space 4.0
Provozní doba Až 90 minut
Doba nabíjení Přibližně 4 hodiny
Filtrační systém 12stupňový samočisticí cyklon, 5stupňový filtrační systém
024055
980 ks
6972086390273

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product