• 3% sleva u platby převodem
Odkurzacz pionowy Deerma DX700 (srebrny)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Stojanový vysavač Deerma DX700 (stříbrný)

1 091 Kč (s DPH) 902 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů


Deerma DX700 - Jeden vysavač - mnoho možností

Pokud hledáte multifunkční vysavač pro speciální úkoly, Deerma DX 700 splní vaše potřeby. Ergonomický design, vysoký výkon, mnohostranné využití - podívejte se, čím vás ještě může překvapit!


Přejít na mobilní zařízení

Lehký model Deerma DX 700 lze snadno přizpůsobit vašim potřebám. Můžete jej používat jako malý ruční vysavač - například na čištění nábytku nebo čalounění - nebo jako klasický stojanový podlahový vysavač. Nízká hmotnost pouhých 2200 g usnadňuje čištění. Díky tomu jej lze snadno přenášet mezi místnostmi nebo zvednout, abyste posbírali prach a pavučiny ze stropu. Se zařízením Deerma DX 700 se můžete vydat téměř kamkoli - díky praktickému 4,5 m dlouhému kabelu. Brzy nebude ve vaší domácnosti jediné zaprášené místo!


Užívejte si flexibilitu

Aby bylo důkladné čištění ještě snazší, vybavili jsme vysavač třemi vyměnitelnými kartáči. Každý z nich funguje dobře na různé povrchy a pomáhá vám dosáhnout dokonalé čistoty. Podívejte se, čeho s nimi můžete dosáhnout!

3.jpg


Kartáč na podlahu

Díky velkému kartáči můžete vysávat podlahy rychle a efektivně. Je tenký a otočný, takže se s ním snadno dostanete do těžko přístupných míst. Důmyslná konstrukce kartáče umožňuje vést kartáč tak daleko, jak chcete.



Prachový kartáč


Malý prachový kartáček umožňuje umožňuje důkladné čištěnímenších ploch. Vysávat můžete police, pracovní desky a nábytek, jako jsou pohovky a křesla. Prach, zvířecí chlupy, drobky - ani ta nejodolnější špína se před ním neschová.






Drhnoucí kartáč


Drhnoucí kartáč vám pomůže dostat se do úzkých štěrbin a zákoutí. Vtěsná se téměř do každého rohu a účinně odstraňuje nečistoty. Prostory mezi nábytkem, štěrbiny v pohovkách a křeslech, dokonce i klávesnice - čištění těchto míst už nebude problém!


6.jpg


Zvolte trojnásobnou ochranu

Vytvořte si čisté prostředí bez nečistot a alergenů díky trojitému filtračnímu systému. Deerma DX 700 účinně izoluje nečistoty, vlasy, prach a chlupy a pečuje o vaše zdraví! Rotační filtr v jednotce účinně zabraňuje opětovnému usazování nečistot na povrchu. S tímto praktickým řešením si můžete užívat dlouhotrvající čistotu a zdravé prostředí!


Efektivní a pohodlné čištění

Příkon motoru 600 W a sací síla 15 000 Pa zajišťují, že vysavač pracuje efektivně a účinně - nezvítězí ani ty nejodolnější prachové částice. Nádrž na nečistoty o objemu 0,8 litru lze snadno vyprázdnit a vyčistit, aby se omezil kontakt se špínou. Přístroj vyniká také nízkou hlučností - nepřesahuje 75 dB. Rozlučte se s neefektivními, těžko ovladatelnými a hlučnými vysavači - s vysavačem Deerma DX 700 je úklid rychlý a příjemný.




Design, který se hodí kamkoli

Díky jednoduchému, minimalistickému designu vysavače je nejenom praktický, ale i stylový doplněk vaší domácnosti. Krásná stříbrná barva spotřebiče dokonale zapadne do charakteru každého interiéru. Vertikální skladování také šetří místo. Díky tomu je Deerma DX 700 ideální pro vaši domácnost.




Specifikace

Výrobce Deerma
Model DX700
Sací výkon 15 kPa
Jmenovité napětí 220-240 V ~ 50-60 Hz
Napájení Síť
Hladina hluku 75 dB
Délka napájecího kabelu 4,5m
Jmenovitý výkon 600W
Kapacita nádrže na prach 0,8l
Hmotnost 2,75 kg
Materiál ABS / polykarbonát

024012
2507 ks
6955578033858

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product