• 3% sleva u platby převodem
Odkurzacz Deerma TJ200
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Vysavač Deerma TJ200

2 071 Kč (s DPH) 1 712 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Deerma TJ200 - váš spojenec v boji za čistý domov

Multifunkční vysavač Deerma účinně udržuje vaši domácnost v čistotě - vysává suchý odpad i rozlité tekutiny. Sada vyměnitelných kartáčů je vybavena výkonným motorem s 33 000 otáčkami za minutu, nožním spínačem pro větší pohodlí a čtyřstupňovým filtračním systémem, který vás účinně zbaví nečistot a alergenů, a umožňuje důkladně vyčistit celou domácnost.





Vysává vše, co chcete

Vysavač si dokonale poradí se suchým i mokrým odpadem. Prach, drobky, rozsypaná mouka, zbytky jídla, skvrny od kečupu, rozlité mléko - tyto a mnohé další druhy nečistot lze účinně vyčistit pomocí jediného stroje! TJ200 je ideální pro každodenní použití. Poradí si i s většími problémy - například vám pomůže uklidit dům po rekonstrukci.





Vyhrajte válku proti špíně

Stroj je vybaven motorem s výkonem 800W, který poskytuje sací výkon až 18 000 Pa. To znamená, že můžete bez nejmenších problémů vyčistit všechny druhy nečistot - prach, drobky, vlasy a dokonce i rozlité nápoje. Nic neodolá mimořádné síle vysavače Deerma - váš domov bude brzy zářivě čistý.





Štětce pro každou příležitost

V sadě najdete několik vyměnitelných kartáčů, které vám čištění ještě více usnadní a zpříjemní: Plochý, savý kartáč - dokonale se přizpůsobí podlaze a účinně odstraní nečistoty, například rozlitou polévku nebo omáčku. Je průhledný, takže vidíte, zda důkladně odstraňujete nečistoty. Standardní kartáč - poradí si s prachem a nečistotami na hladkých površích, stejně jako se zamotanými vlasy nebo drobky v koberci. Čistí suché i mokré podlahy. Dokonce i vlasy ležící v kaluži vody lze snadno vysát. Multifunkční kartáč - ideální pro čištění těžko přístupných míst a nerovných povrchů. Použijte jej k vysávání dutin v pohovkách a křeslech, klávesnic a úzkých rohů. Rohový kartáč<span style="font-weight:400;"> - dokonale sbírá prach a odpad z tkanin nebo monitorů.






Praktická sušička

Využijte praktický režim odfukování, který vám ještě více usnadní život. Rychle a pohodlně vysuší mokré podlahy, abyste se mohli volně pohybovat po domě. Už se nemusíte obávat, že na čerstvě vyčištěném povrchu zůstanou nevzhledné stopy. Pomocí tohoto režimu můžete také proměnit vysavač ve funkční vysoušeč domácích mazlíčků!




Využijte prostornou nádrž

Nádoba na prach má objem až6 litrů a lze ji snadno odpojit od hlavního modulu vysavače , vyprázdnit a vyčistit. Je to skutečná úspora času a energie a způsob, jak udržet stroj čistý a omezit kontakt se špínou. Speciální indikátor vás upozorní, že v zásobníku dochází místo nebo že je třeba jej vyčistit .





Pohodlné čištění celého domu

Trubka vysavače je vyrobena z hliníku, je velmi lehká a odolná proti korozi a její délku lze nastavit v rozmezí 54-82 cm. TJ200 má délku kabelu až 5 m a délku hadice 1,5 m. Kromě toho je zařízení díky 4 robustním kolečkům ještě mobilnější a pohodlněji se používá. To vše se promítá do snadné a pohodlné obsluhy vysavače, takže můžete snadno uklidit celý dům.





Udržujte čistotu a zdraví

4stupňový filtrační systém Vysavač Deerma se postará nejen o čistotu vašeho domova, ale také o vaše zdraví. Rychle a pohodlně vytvoříte prostředí bez prachu a dalších alergenů - mimo jiné díky velkému zásobníku na prach. 150 mm HEPA filtr.





Navrženo pro vaše pohodlí

Zařízení je vyrobeno z odolného, ale lehkého plastu ABS. Tím se liší od jiných těžkých a objemných zařízení a je velmi pohodlný při používání. Praktický nožní spínač umožňuje pohodlné zapínání a vypínání vysavače - vyhnete se tak nepříjemnému ohýbání a bolesti zad. Vyměnitelné kartáčky lze připevnit ke krytu TJ200, takže je budete mít vždy po ruce a nebudou vám překážet. Deerma efektivně kombinuje funkčnost s pohodlím.


Specifikace

Výrobce Deerma
Model TJ200
Jmenovitý výkon 800 W
Hmotnost 5,07 kg
Sací výkon 18 kPa
Svazek <89 dB
Rozměry 306 x 290 x 536 mm
Kapacita nádrže na vodu 3.5 L
Kapacita nádrže vysavače 6 L

024845
299 ks
6955578033827

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product