• 3% sleva u platby převodem
Odkurzacz pionowy Deerma DX115C
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Stojanový vysavač Deerma DX115C

744 Kč (s DPH) 615 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů


Multifunkční vysavač

Vysavač Deerma DX115C umožňuje rychlý a pohodlný úklid celého domu. Díky 2 režimům použití a až 3 vyměnitelným kartáčkům jej můžete snadno přizpůsobit svým potřebám. Moderní filtrační systém vám umožní účinně se zbavit nečistot, zatímco měděný motor, sací výkon 14 000 Pa a příkon 600 W zaručují vysokou účinnost. Dalšími výhodami vysavače jsou jeho ergonomický design a 5metrová šňůra, která vám dává při práci velkou volnost.

4.jpg


2 vysavače v 1

Vysavač DX115C lze používat jako stojanový nebo ruční vysavač. Díky tomu je ideální pro širokou škálu aplikací. S ním můžete pohodlně vysávat podlahy ve všech místnostech vašeho domova. S ručním vysavačem můžete pohodlně čistit matrace, klávesnice, záclony, okenní parapety a mnoho dalších míst. S vysavačem Deerma DX115C se můžete vydat téměř kamkoli - žádný prach se před vámi neschová.

5.jpg


3 kartáče pro různé aplikace

V sadě najdete 3 praktické kartáče, které důkladně vyčistí každý kout. Kartáč na podlahy funguje skvěle na různých površích. Vysává dlaždice nebo panely i koberce nebo předložky. Kartáč je vhodný i na čištění dutin v pohovkách, knihovnách a klávesnicích. Kulatý kartáč umožňuje důkladné čištění záclon, oděvů nebo matrací. (Na obrázku níže jsou vidět kolečka podlahového kartáče, která usnadňují vedení kartáče, a držák kabelu vysavače).

11a.jpg


Účinná filtrace nečistot

Vysavač je vybaven filtrem HEPA, který zabraňuje šíření alergenů a bakterií ve vaší domácnosti. Můžete ji volně omývat pod tekoucí vodou. Model DX115C má také speciální filtrační trysku, která zachycuje prach. Veškerý odpad se odvádí do nádrže o objemu 1,2 litru. Můžete ji snadno odpojit a vyprázdnit, čímž omezíte kontakt se špínou na minimum.

7.jpg



Tichý a efektivní


Účinný měděný motor je zodpovědný za efektivní provoz vysavače. Má dlouhou životnost a nízkou spotřebu energie. Je nejen účinný, ale také překvapivě tichý, s hlučností nižší než 76 dB. Pokud vás tedy obtěžuje nepříjemný hluk, který vydává většina výkonných vysavačů, je Deerma DX115C ideální volbou.


6.jpg



Pečlivě promyšlený design


Při navrhování tohoto vysavače byl brán v úvahu nejen výkon, ale také uživatelský komfort. Má 5 m dlouhou šňůru, která vám umožní snadno uklidit domácnost o rozloze až 80 m2. Můžete ho jednoduše srolovat a zavěsit na vestavěný háček. Podlahový kartáč má přídavná kolečka pro snadnější pohyb a ergonomická rukojeť vysavače poskytuje větší pohodlí při používání.


tumaczone.jpg

Specifikace

Výrobce Deerma
Model DX115C
Napájení 600W
Kapacita nádoby na prach 1.2l
Materiál ABS
Sací výkon 14 000 Pa
Hmotnost 2 kg
Rozměry 207 x 128 x 1020 mm
Omyvatelný filtr HEPA filtr
Hladina hluku méně než 76 dB
Délka kabelu 5m

025409
1666 ks
6955578034626

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product