• 3% sleva u platby převodem
  • Doprava zdarma
Bezprzewodowy odkurzacz pionowy Dreame T10
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Akumulátorový stojanový vysavač Dreame T10

4 535 Kč (s DPH) 3 748 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Dreame T10 - bezdrátový vysílač, který potřebujete

Akumulátorový stojanový vysavač Dreame T10 se vyznačuje pracovní dobou až 60 minut, sacím výkonem až 20 000 Pa a nízkou hmotností přibližně 1,65 kg, díky čemuž je jeho používání velmi pohodlné. Vyměnitelné kartáče umožňují důkladně vyčistit každou část vašeho domova a pětistupňová filtrace zaručuje neuvěřitelnou účinnost čištění. Vysavač je také velmi tichý a snadno se používá.

Působivý výkon

Je ideální pro čištění i toho nejodolnějšího nepořádku. Jeho výkonný motor může pracovat rychlostí až 100 000 otáček za minutu, což zajišťuje obrovský sací výkon. To znamená, že nečistoty odstraní během okamžiku. Ke špičkovému výkonu modelu T10 přispívá také skrytý větrný tunel, pokročilá technologie chlazení baterie a HEPA filtr umístěný za motorem.

Univerzální podlahový kartáč

Kartáč ve tvaru V fantasticky čistí všechny typy povrchů. Účinně vysává panely, dlaždice a koberce. Má také praktický design, který zabraňuje zamotávání vlasů, takže můžete bez obav čistit kdekoli chcete. Vysavač Dreame T10 si dokonale poradí s drobky, prachem i vlasy.

Praktická sada příslušenství

Souprava se dodává také s řadou příslušenství, které usnadňuje čištění. Drhnoucí kartáč umožňuje čištění úzkých prostor - například výklenků ve skříni. Kartáč 2 v 1 je ideální na nerovné a malé povrchy, jako jsou klávesnice. Kartáč na matrace umožňuje odstranit alergeny, jako jsou roztoči. Úklidové rameno prodlužuje dosah vysavače a usnadňuje úklid i ve vyvýšených polohách. Instalace kartáčů je rychlá a snadná - rozhodně nebudou působit žádné problémy.

Dlouhá pracovní doba

Vysokokapacitní baterie s kapacitou 2500 mAh zajišťuje až 60 minut standardního provozu. T10 vydrží pracovat přibližně 28 minut v režimu výkonu a 8 minut v režimu turbo. A pokud toužíte po větším výkonu, pořiďte si vyměnitelnou baterii, kterou lze zakoupit samostatně. S ním můžete pohodlně vysávat podlahy o celkové ploše až 240 m2. Můžete si také zakoupit speciální nabíjecí kolébku, která umožňuje nabíjet 2 baterie současně.

Jednoduché a snadné použití

Ovládání vysílače je snadné jako sen. Režim přenosu můžete snadno změnit pomocí snadno použitelného přepínače. T10 nabízí také režim Siri. Po aktivaci se jednotka elektronicky uzamkne a vy můžete vysílat, aniž byste museli dlouze stisknout tlačítko.

Odstraňuje nečistoty a alergeny

Vysavač poskytuje téměř 100% účinnost čištění díky vylepšené pětistupňové filtraci. Filtrační prvky jsou vyměnitelné, takže je nemusíte měnit po každém použití. T10 účinně odstraňuje prach a až 99,9 % roztočů, což je důvod, proč seUmožňuje proměnit váš domov v bezpečné a zdravé místo. Díky tomu je ideální i pro alergiky. 12cyklový systém čištění zvyšuje účinnost filtrů a prodlužuje jejich životnost.

Komfort používání

Díky nízké hmotnosti a ergonomickému designu se vysavač velmi pohodlně používá. Snadno a pohodlně se ovládá a lze jej snadno zvednout, abyste zvedli strop, závěsy nebo vysoké police. Má také 8stupňovou redukci šumu, díky které zapomenete na nepříjemné zvuky. Nádoba na prach o objemu 0,6 litru se vyprazdňuje stisknutím tlačítka. Součástí balení je také speciální držák, který umožňuje snadné skladování a dobíjení vysavače, což šetří čas i místo.

Včetně:

  • Nabíječky
  • Předplňovací hadice
  • Rozprašovací tryska
  • Kartáčová tryska 2v1
  • Vakuová hadice
  • Ruční nástavec a nabíjecí rukojeť
  • Multifunkční kartáč

Kartáčování:

Vinař Dreame
Niche Bezdrátový vysílač
Model T10
Model motoru Střídavý motor Dreame Space 3.0
Jmenovité napětí 25,2 V
Jmenovitý výkon 400 W
Kapacita baterie 2500 mAh
Doba přetížení až 60 min.
Doba nabíjení Přibližně 3,5 h
Sací výkon až 20 000 Pa
Kapacita odpadní nádrže (max.) 0,6 l
Hmotnost 1,65 kg
026548
1103 ks
6973734680081

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product