• 3% sleva u platby převodem
  • Doprava zdarma
Bezprzewodowy odkurzacz pionowy Dreame T20
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Akumulátorový stojanový vysavač Dreame T20

6 059 Kč (s DPH) 5 007 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Dostupnost: zboží je skladem u dodavatele
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Akumulátorový vysavač Dreame T20 - nová úroveň úklidu

Akumulátorový vysavač Dreame T20 posune váš úklid na zcela novou úroveň. Motor se 125 000 otáčkami za minutu poskytuje bezkonkurenční výkon a výkonná baterie umožňuje až 70 minut provozu na jedno nabití. To ale není všechno! Vysavač inteligentně skenuje čištěný povrch a podle toho upravuje sací výkon. Součástí balení je také několik vyměnitelných kartáčů, takže můžete důkladně vyčistit celý dům.


Moderní motor

Vysoce výkonný motor Dreame SPACE 4.0 je téměř stejně vyspělý jako motory používané v letectví. Jeho neuvěřitelná rychlost umožňuje dosáhnout sacího výkonu až 25 000 Pa. Díky tomu se T20 zbavuje nečistot efektivně a rychle - ani ten nejodpornější odpad už není problém. Díky řešením, jako je kratší aerodynamický tunel, inteligentní technologie chlazení baterie a umístění HEPA filtru přímo za motorem, je stroj ještě stabilnější a účinnější.


Čistý domov bez alergenů

Progresivní filtrační systém umožňuje nejen čistší čištění, ale také zabraňuje sekundární kontaminaci. Díky tomu si T20 dokonale poradí i s mikroskopickými částicemi. Eliminuje 99,9 % roztočů - je tedy ideální i pro domácnosti s alergiky. 12cyklový pokročilý systém čištění je zodpovědný za prodlouženou životnost filtru. Dreame T20 poskytuje 99,97 % filtraci a účinně odstraňuje alergeny, prach nebo prach, což vám umožní vytvořit zdravotně nezávadný domov. Chcete víc? Filtry, prachovou nádobu a hřídel kartáče můžete umýt, abyste zajistili hygienu a bezpečnost.


Ideální podlahový kartáč

Inteligentní kartáč vysavače je ideální pro čištění všech typů podlah. Rychle rozpozná typ vysávaného povrchu a podle toho přizpůsobí sací výkon tak, aby byl vyčištěn co nejdůkladněji. Díky širšímu průměru hřídele, štětinám ve tvaru V a měkkým polštářkům na obou stranách kartáče je také navržen tak, aby minimalizoval riziko zamotání vlasů do kartáče. Výsledkem toho všeho je účinné a zjevně pohodlné sání.


další kartáče pro konkrétní účesy

V balení Dreame T20 najdete nejen podlahový kartáč. Tip na odstranění roztočů vám pomůže zbavit se alergenů například z matrace. Drhnoucí kartáč je ideální pro čištění úzkých prostor, jako jsou polštáře pohovek nebo křesel. Kartáč 2 v 1 je ideální na těžko přístupné a nerovné povrchy, jako je například klávesnice notebooku. Pomocí různých tipů T20 můžete důkladně vyčistit každý kout svého domova.


Jste dlouholetý pracovník

Díky vysokokapacitní baterii má Dreame T20 překvapivě dlouhou výdrž. Ve standardním režimu může pracovat až 70 minut, v režimu rychlého čištění přibližně 30 minut a v režimu plného výkonu až 8 minut. Nabíjení vysílače trvá přibližně 4 hodiny. Máte vítězný dům? Nebo možná jen chcete, aby T20 vydržel déle? Můžete si koupit další baterii a vysavač¥ tak dlouho, jak potřebujete.


Snadné použití

Ovládání přístroje Dreame T20 je neuvěřitelně jednoduché - stačí stisknout tlačítko. Lze jej elektronicky uzamknout, takže můžete zařízení udržovat v chodu, aniž byste jej museli neustále vypínat. Díky tomu je čištění velmi pohodlné. Vysílač je také vybaven barevným HD LCD displejem, který ještě více usnadňuje čištění a poskytuje rychlý přístup ke klíčovým informacím, včetně aktuálního režimu vysílání, zbývajícího času příjezdu nebo upozornění na změnu filtru.


Pozornost věnovaná detailům

Dreame T20 nabízí také výjimečný uživatelský zážitek. 8stupňová redukce šumu minimalizuje nepříjemný hluk, takže si při vysílání můžete užívat klid a ticho. Díky ergonomickému designu se snadno používá - můžete jej snadno nasměrovat, kam chcete, a dokonce jej zvednout, abyste mohli vyčistit strop nebo vyšší police. Dokonce ani instalace a výměna kartáčů není složitá a vyprázdnění sběrného koše se provádí pouhým stisknutím tlačítka - čističe se nemusíte ani dotknout. Možnost skladovat vysavač ve svislé poloze a snadněji ho nabíjet šetří čas a místo v bytě.


Včetně:

  • Nabíječka
  • Prodlužovací hadice
  • Rozprašovací tryska
  • Kartáčová tryska 2v1
  • Vakuová hadice
  • Vytahovač a nabíjecí rukojeť
  • Multifunkční kartáč

Kartáčování:

Vinař Dreame
Niche Bezdrátový vysílač
Model T20
Typ VTE1
Jmenovité napětí 25,2 V
Jmenovitý výkon 450 W
Obětní síla až 25 000 Pa
Doba přetížení až 70 min.
Doba nabíjení cca 4 h
Hmotnost motoru 1,67 kg
Kapacita odpadní nádrže (max.) 0,6 l
025666
1538 ks
6973734680098

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product