• 3% sleva u platby převodem
  • Doprava zdarma
Bezprzewodowy odkurzacz pionowy Dreame T20 Pro
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Akumulátorový stojanový vysavač Dreame T20 Pro

8 574 Kč (s DPH) 7 086 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Akumulátorový vysavač Dreame T20 Pro - nová úroveň úklidu

Akumulátorový vysavač Dreame T20 Pro posune váš úklid na zcela novou úroveň. Motor se 125 000 otáčkami za minutu poskytuje jedinečný výkon a výkonná baterie umožňuje až 70 minut provozu na jedno nabití. To ale není všechno! T20 Pro má náhradní baterii, kterou můžete vyměnit, pokud se jedna vybije. To umožňuje pracovat až 140 minut, takže můžete bez obav uklízet větší dům. Vysavač navíc inteligentně skenuje uklízený prostor a podle toho upravuje sací výkon. V sadě najdete také několik vyměnitelných kartáčů, takže můžete důkladně vyčistit celou domácnost.

1.jpg


Moderní motor

Výkonný motor Dreame SPACE 4.0 je téměř stejně pokročilý jako motory používané v letectví. Jeho neuvěřitelná rychlost umožňuje dosáhnout sacího výkonu až 25 000 Pa. Díky tomu se T20 Pro zbavuje nečistot efektivně a rychle - ani ten nejodpornější odpad už není problém. Díky řešením, jako je kratší aerodynamický tunel, inteligentní technologie chlazení baterie a umístění HEPA filtru těsně za motorem, je stroj ještě stabilnější a účinnější.


Čistý domov bez alergenů

Pětistupňový filtrační systém umožňuje nejen účinné čištění, ale také zabraňuje sekundární kontaminaci. Díky tomu si T20 Pro dokonale poradí i s mikroskopickými částicemi nečistot. Eliminuje až 99,9 % roztočů - je tedy ideální i pro alergiky. 12cyklový pokročilý systém čištění je zodpovědný za prodlouženou životnost filtru. Dreame T20 Pro poskytuje 99,97 % filtraci a účinně odstraňuje alergeny, prach a pyl, což vám umožní vytvořit zdravotně nezávadný domov. Chcete víc? Filtry, nádobu na prach a hřídel kartáče můžete umýt, abyste zajistili hygienu a bezpečnost.


Ideální podlahový kartáč

Inteligentní kartáč vysavače je ideální pro čištění všech typů podlah. Rychle rozpozná typ vysávaného povrchu a podle toho upraví sací výkon tak, aby byl vyčištěn co nejdůkladněji. Díky širšímu průměru hřídele, štětinám ve tvaru V a měkkým polštářkům na obou stranách kartáče je také navržen tak, aby minimalizoval riziko zamotání vlasů do kartáče. Výsledkem toho všeho je efektivní a zároveň pohodlné vysávání.


Další kartáče pro speciální úkoly

Dreame T20 Pro není jen podlahový kartáč. Tip na odstranění roztočů vám pomůže zbavit se alergenů například z matrace. Drhnoucí kartáč je ideální pro čištění úzkých prostor, jako jsou výklenky pohovek nebo křesel. Kartáč lze použít také k čištění mopem.Kartáč 2 v 1 je ideální pro těžko přístupné a nerovné povrchy - mimo jiné čistí klávesnici notebooku. Vysavač Dreame čistí také podlahy. Nádržka o objemu 250 ml a 2 režimy dávkování vody odstraní všechny nečistoty ve vaší domácnosti. Díky různým nástavcům vysavače T20 Pro můžete důkladně vyčistit každý kout vaší domácnosti.

4.jpg


Ještě delší pracovní doba

Díky vysokokapacitní baterii má Dreame T20 Pro překvapivě dlouhou výdrž. Ve standardním režimu vydrží vysávat až 70 minut, v režimu hloubkového čištění přibližně 30 minut a v režimu plného výkonu až 8 minut. Nabíjení vysavače trvá přibližně 4 hodiny. Máte větší dům? Nebo jen chcete, aby T20 Pro vydržel déle? Žádný problém. Součástí balení je náhradní baterie, takže můžete vysávat tak dlouho, jak potřebujete.


Snadné použití

Ovládání zařízení Dreame T20 Pro je úžasně jednoduché - stačí stisknout tlačítko. Lze jej elektronicky uzamknout, takže můžete nechat stroj běžet, aniž byste jej museli neustále mačkat. Díky tomu je čištění velmi pohodlné. Vysavač je také vybaven barevným HD LCD displejem, který ještě více usnadňuje úklid a poskytuje rychlý přístup ke klíčovým informacím, včetně aktuálního režimu vysávání, zbývající doby provozu nebo upozornění na výměnu filtru.


Pozornost věnovaná detailům

Dreame T20 Pro nabízí také výjimečný uživatelský komfort. 8stupňová redukce hluku minimalizuje nepříjemný hluk, takže si při vysávání můžete užívat klid a ticho. Díky ergonomickému designu se snadno používá - můžete jej snadno nasměrovat, kam chcete, a dokonce jej zvednout, abyste mohli vyčistit strop nebo vyšší police. Instalace a výměna kartáčů také není složitá a vysypání koše je otázkou jednoho stisknutí tlačítka - nečistot se nemusíte ani dotknout. Možnost skladovat vysavač ve svislé poloze a zároveň jej nabíjet šetří čas i místo v bytě.

Obsah sady

  • Vysavač
  • Plochý kartáč 2v1
  • Kartáč kartáč
  • Univerzální elektrický kartáček
  • Kovové potrubí
  • Měkký váleček
  • Nabíječka
  • Rozšiřitelná trubka
  • Elektrický kartáč na matrace
  • Nabíjecí základna 2v1
  • Nádrž na vodu + mop
  • 2 baterie

Specifikace:

Výrobce Dreame
Model T20 Pro
Jmenovité napětí 25,2 VDC
Jmenovitý výkon 450W
Sací výkon Až 25 000 Pa
Čistící výkon Až 150 AW (vzduchový výkon)
Hmotnost motoru 1,67 kg
Maximální pracovní doba 140 minut (70 minut na baterii)
Doba nabíjení Přibližně 4 hodiny
Kapacita nádrže na prach 0.6l
026549
2642 ks
6972086398224

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product