• 3% sleva u platby převodem
  • Doprava zdarma
Bezprzewodowy odkurzacz pionowy Dreame V12
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Akumulátorový vertikální vysavač Dreame V12

8 079 Kč (s DPH) 6 677 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Stojanový vysavač Dreame V12

Tichý provoz, intuitivní displej a bezdrátové provedení výrazně zvýší váš komfort při vysávání. Dreame čistí podlahy pomocí pětistupňové filtrace a odstraňuje až 99,9 % roztočů. Model V12 vás ohromí použitím pokročilých technologií, včetně motoru Space 5.0, který dosahuje sacího výkonu 27 000 Pa. Praktická nabíjecí stanice a sada vyměnitelných hrotů vám ušetří místo a usnadní práci.

Extrémně dlouhá pracovní doba

V12 je vybaven baterií s kapacitou 3000 mAh, což znamená až 90 minut nepřetržitého provozu. Díky inteligentnímu systému řízení výkonu dokáže přizpůsobit svůj výkon typu vysávaného povrchu, což vede k delší pracovní době. Ventilační systém pohybuje vzduchem skrz baterii, aby ji ochladil a zabránil jejímu případnému přehřátí. Přístroj si snadno poradí s většími plochami - dokáže vysát až 170 m2. Navíc 8stupňová redukce hluku zajišťuje, že vysavač pracuje tiše a neruší zbytek domácnosti.

Kartáč ve tvaru V

Vysavač má rotační kartáč, který důkladně sbírá všechny druhy nečistot a navíc chrání podlahu před poškrábáním. Dokáže rozpoznat typ vysávaného povrchu a podle toho přizpůsobit svůj výkon. Kromě toho je čištění koberců pohodlnější díky válci ve tvaru V. V12 bude také dobrým řešením pro majitele domácích mazlíčků, kteří se nebudou muset obávat problémů s všudypřítomnými chlupy.

Vše pod kontrolou

Díky displeji v HD kvalitě můžete ovládat provoz zařízení a přistupovat k funkcím, jako je stav baterie nebo výkon extrakce. V12 vás také upozorní na chybu nebo vám připomene, že je třeba vyměnit součásti, jako je sáček nebo filtr.


Funkce uzamčení

V12 je kvintesencí pohodlného čištění. Vysavač je vybaven funkcí elektrického zámku, díky které můžete aktivovat nepřetržitý režim a uzamknout jej tlačítkem visacího zámku. Nebudete si namáhat prsty a díky extrémně nízké hmotnosti vysavače - pouhých 1,65 kg - bude váš domov bez námahy zbaven všech druhů nečistot a alergenů.


Včetně příslušenství

V12 je připraven na různé scénáře čištění. V sadě najdete kartáčovou hubiciNová

s osvětlením, která pomáhá čistit těžko přístupná místa s omezenou viditelností. Praktická konstrukce umožňuje vysávat pod nábytkem a na vyvýšených místech. Měkký kartáč čistí choulostivé povrchy, jako je například klávesnice počítače. Díky malému kartáčku je vysávání rohů hračka a vlnitá trubice usnadňuje vysávání.

čištění těžko přístupných míst.

13.jpg

Hlavní technologie

Srdcem motoru V12 je motor Space 5.0 se 150 000 otáčkami za minutu a sacím výkonem 27 000 Pa. Díky technologii Smart Cool se v baterii pravidelně pohybuje vzduch, který ji ochlazuje, takže se nemusíte bát přehřátí. Inteligentní řízení spotřeby reguluje napájení v reálném čase v závislosti na provozním stavu zařízení.

Pokročilý filtrační systém

Dreame V12 je vybaven čisticím systémem s 12 cyklony, který zajišťuje vyšší sací výkon a prodlužuje životnost součástí stroje. Pětistupňový filtrační systém zvyšuje účinnost filtrace na 99,9 %. Filtrační kazetu lze navíc opakovaně použít pouhým opláchnutím pod tekoucí vodou.

Ergonomický design

Nabíjecí stanice je zároveň organizérem pro V12 a jeho příslušenství. Aby se zabránilo přímému kontaktu s nečistotami, je na hlavní jednotce tlačítko, které otevírá prachovou nádrž. Praktický design s praktickými nacvakávacími držadly usnadňuje montáž a demontáž vysavače V12 a opakovaně použitelná filtrační kazeta a rotační kartáč snižují množství odpadu.

Obsah balení

  • Akumulátorový stojanový vysavač Dreame V12
  • Napájení
  • Kovová trubka
  • Lisovaná trubka
  • Nabíjecí stanice 2v1
  • Flexibilní adaptér
  • Elektrický vysavač na odstranění roztočů
  • Měkká přísavka pro odstraňování prachu
  • Drhnoucí tryska se světlem
  • Kartáčová tryska 2v1
  • Rotační kartáč ve tvaru V

Specifikace

Výrobce Dreame
Model V12
Jmenovité napětí 25.2V
Jmenovitý výkon 550W
Kapacita baterie 3000 mAh
Hmotnost 1,65 kg
Doba nabíjení cca 4 hodiny
Motor Prostor 5.0
Provozní doba až 90 minut
Sací výkoncon až 27000Pa
Filtrační systém 12-cyklónový čisticí systém, 5stupňová filtrace
Kapacita nádrže na prach 0.5l
Barva Grey

027527
1605 ks
6973734683464

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product