• 3% sleva u platby převodem
  • Doprava zdarma
Bezprzewodowy odkurzacz pionowy Dreame V11 SE
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Akumulátorový stojanový vysavač Dreame V11 SE

6 059 Kč (s DPH) 5 007 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Akumulátorový vysavač Dreame V11 SE

Zjistěte, že úklid může být zábava. Akumulátorový vysavač Dreame V11 SE má sací výkon až 24 000 Pa a umožňuje důkladné čištění nejrůznějších povrchů, které vám usnadní dodávané příslušenství. Vestavěný HD LCD displej vám poskytne důležité informace a elektrický zámek vám umožní vyhnout se únavě. Díky době provozu až 60 minut můžete vysavač pohodlně používat i ve velkých domácnostech. V11 SE odstraní až 99,9 % roztočů, takže je užitečný i pro alergiky.

Vypořádá se s nečistotami během okamžiku

Díky čemu je Dreame V11 SE tak účinný, že si můžete užívat bezkonkurenční efektivitu? Jeho neuvěřitelně výkonný vysokorychlostní motor dosahuje rychlosti až 125 000 otáček za minutu! Poskytuje čisticí výkon až 150 AW, což znamená, že je ideální pro vysávání i těch nejodolnějších nečistot. Během okamžiku odstraní prach, drobky a další nečistoty. Uspokojí také potřeby majitelů domácích mazlíčků tím, že účinně vysaje jejich zvířecí chlupy.

Další funkce pro vaše pohodlí

Už nemusíte namáhat prsty, abyste důkladně vysáli podlahy v celém domě. Pro aktivaci nepřetržitého režimu stačí stisknout tlačítko. Funkce elektrického zámku umožňuje nepřetržité čištění bez větší námahy. K dokonale uklizené čistotě není třeba mnoho!

Dlouhá doba provozu - vysávání bez přerušení

S vysavačem Dreame můžete vysávat celý dům bez nežádoucích přestávek v nabíjení. Zařízení je vybaveno odolnou baterií s kapacitou 2500 mAh. Tím to ale nekončí - inteligentní systém řízení spotřeby optimalizuje výkon vysavače, a tím prodlužuje jeho provoz. To vše znamená, že Dreame V11 SE vydrží na plné nabití čistit až 60 minut. Je tedy ideální pro malé i velké domácnosti.

Dokonalý kartáč na podlahu

Díky rotačnímu kartáči ve tvaru V můžete důkladně vysávat všechny druhy povrchů včetně dlaždic, panelů a dokonce i koberců. Jeho důmyslná konstrukce umožňuje také úklid pod nábytkem a v rozích. Zabraňuje také zamotávání vlasů, čímž vám ušetří starosti s čištěním. Kartáč navíc podlahy nejen vysaje, ale také jim poskytne potřebnou ochranu, takže se nemusíte obávat jejich poškození.

Nepostradatelný nástroj pro alergiky

Rozlučte se s roztoči a dalšími škodlivými mikroorganismy. Dreame V11 SE je eliminuje s bezkonkurenční účinností. Dodávaný elektrický kartáček umožňuje hloubkové čištění různých materiálů a odstraňuje většinu mikrobů. mikroorganismů. Je to váš nový způsob, jak vytvořit bezpečné a zdravé prostředí ve vaší domácnosti!

Â

Vyčistěte každou květinu díky dalšímu příslušenství, které je součástí balení.

Pomocí přiloženého příslušenství důkladně vyčistíte každý kout. Drhnoucí kartáč 2 v 1 vám umožní zbavit se například prachu a drobků ze štěrbin pohovky. Vysavač usnadňuje vysávání rohů a těžko přístupných míst. V balení najdete také kartáček 2 v 1, který čistí choulostivé povrchy, například klávesnici notebooku.

Â

Vytvoření čistého a bezpečného prostředí pro vás a vaši rodinu

Dbejte nejen na čistotu, ale také na hygienu. Vysavač je vybaven systémem čištění s 12 cykly, který mimo jiné zdvojnásobuje životnost filtru. Pětistupňová filtrace si dokonale poradí s 99,97 % částic o velikosti mikronů. Nádobu na prach můžete čistit, aniž byste si ušpinili ruce - stačí stisknout tlačítko. Filtrační kazetu a rotační kartáč lze omývat pod tekoucí vodou - lze je tedy opakovaně používat, což vám umožní snížit množství odpadu a ušetřit peníze!

Â

Nejdůležitější informace máte vždy na očích

Na první pohled se dozvíte nejdůležitější informace o stavu vysavače. To je možné díky interaktivnímu LCD displeji, který umožňuje rychlou kontrolu například stavu baterie nebo sacího výkonu v reálném čase. Zobrazuje také upozornění na nutnost výměny jednotlivých dílů, včetně filtru. Už se nemusíte bát, že zapomenete!

Â

Navrženo pro vaše pohodlí

Co ještě dělá Dreame V11 SE tak uživatelsky přívětivým? Díky bezdrátovému provedení a nízké hmotnosti jej můžete snadno vzít kamkoli s sebou a dokonce jej zvednout, abyste mohli vysávat strop nebo koberce. 7stupňová redukce hluku má na svědomí tichý provoz přístroje - můžete tak snížit hluk. Praktické nacvakávací rukojeti usnadňují sestavení a rozložení vysavače a přiložená stanice 2 v 1 umožňuje jeho uskladnění a čištění zároveň. Šetřete čas a místo s Dreame!

Â

Zahrnuto

  • Vakuum
  • Kartáč 2v1
  • Napájení
  • Kartáč 2v1
  • Rotační kartáč ve tvaru V
  • Kovová trubka vysavače
  • Elektrický kartáč na roztoče
  • Předběžná kontrola
  • čisticí stanice 2v1

Â

Specifikace

Â

Výrobce Dreame
Model V11 SE
Jmenovité napětí 25,2 V
Jmenovitý výkon 450 W
Kapacita baterie 2500 mAh
Doba nabíjení Přibližně 3,5 h
Provozní doba Až 60 minut
Hmotnost 1,6 kg
Motor Vysokorychlostní motor Dreame SPACE 4.0
Čistící výkon Až 150 AW
Sací výkon Až 24 000 Pa
Filtrační systém 12-cyklónový čisticí systém, 5stupňová filtrace
Kapacita nádrže na prach 0,5 l

Â

Â

027214
204 ks
6973734684898

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product